Løsninger til et bedre skolemiljø

Da børn lærer på hver deres måde og i forskellige tempi, er det vigtigt at give hver enkelt elev de bedste forudsætninger for at lære. Vi har stor erfaring med at skabe gode læringsmiljøer og deler gerne ud af vores tips – som f.eks. dem nedenfor. 
Telefon
Kontakt os på
59 400 999
Chat
Benyt chatboksen
nederst i højre hjørne
E-mail
Spørg os på
info@ajprodukter.dk
FAQ
Få svar på ofte stillede
spørgsmål her

Bevægelse giver bedre fokus i klasseværelset

Bevægelse og læring går hånd i hånd. Det betyder, at evnen til at lære og koncentrere sig forbedres, når eleverne kan ændre deres arbejdsstilling og frigive deres energi. Læs om flere fordele ved aktive skolemøbler i vores artikel.


Læs mere

Tips til at indrette et aktivt klasseværelse

Er det på tide at opgradere indretningen i klasseværelset, så eleverne kan få endnu bedre betingelser? Vi har en lang erfaring med gode, velfungerende læringsmiljøer og deler gerne ud af vores viden – så gå ikke glip af disse tips!


Læs mere

Vammarskolan satte fokus på Pulsprojektet

Først viste de, at daglig pulsaktiviteter kan øge elevernes indlæringsevne. Derefter tog de metoden med ind i klasseværelset. Hvordan er det gået? Læs mere om de skoleprojektet på Vammarskolan, som vi har haft æren af at bidrage til.

Læs mere

Skolestole Yngve – lader børnene vælge selv

Vores selvdesignede skolestol Yngve er udviklet med hjælp fra de egentlige eksperter: skoleeleverne selv. Derfor er stolen både komfortabel og fleksibel, hvilket gør det er nemt at skifte stilling, hvis benene begynder at blive urolige. Udforsk flere fordele ved Yngve. 


Læs mere

Vil du også gerne vide, hvordan vi kan forbedre arbejdsmiljøet
på andre typer arbejdspladser? Læs mere


Kontor

Læs mere om, hvordan du skaber et godt kontormiljø.

Læs mere

Lager & industri

Sådan får du et bedre 
lager- og værkstedsmiljø.

Læs mere

Få hjælp af vores indretningseksperter

Hos AJ Produkter er vi altid klar til at hjælpe med en indretningsløsning, der er skræddersyet til din virksomhed. Kontakt os, hvis du har spørgsmål om valg af stof, ønsker inspiration eller vil vide, hvilke løsninger der passer bedst til dine lokaler. Så kan vi rådgive om dine muligheder.
Virksomhedstype
Beskriv overvejelser og ønskerBilag
Ved at klikke SEND accepterer du vores persondatapolitik