Tid til et bedre arbejdsmiljø? Vi kan hjælpe dig!

Med vores sortiment og vores viden om, hvordan arbejdspladser fungerer, kan vi hjælpe dig med at få et bedre arbejdsmiljø. Vores løsning kan være alt fra et specifikt produkt til en indretningsløsning for hele eller dele af din arbejdsplads. Uanset behov er vores personlige service altid til rådighed – på lige den måde, du ønsker.
Telefon
Kontakt os på
59 400 999
Chat
Benyt chatboksen
nederst i højre hjørne
E-mail
Spørg os på
info@ajprodukter.dk
FAQ
Få svar på ofte stillede
spørgsmål her

Kontakt os - eller vælg et område, du ønsker at læse mere om:

Ændringer på arbejdspladsen? Lad os hjælpe dig!

Har du brug for en ekstra plads på kontoret? Vil du gerne forbedre læringsmiljøet i klasseværelserne? Eller ønsker du at øge kapaciteten på dit lager? Gennem vores projektafdeling får du adgang til et dedikeret team af eksperter, som vil støtte dig hele vejen fra planlægning til indflytning – uanset om det gælder hele eller dele af din arbejdsplads. Desuden hjælper vores indretningseksperter med alle former for dokumenter i byggeprocessen.
Læs mere

Få hjælp af vores indretningseksperter

Hos AJ Produkter er vi altid klar til at hjælpe med en indretningsløsning, der er skræddersyet til din virksomhed. Kontakt os, hvis du har spørgsmål om valg af stof, ønsker inspiration eller vil vide, hvilke løsninger der passer bedst til dine lokaler. Så kan vi rådgive om dine muligheder.
Virksomhedstype
Beskriv overvejelser og ønskerBilag
Ved at klikke SEND accepterer du vores persondatapolitik