Sådan får du orden ved dit arbejdsbord

Sådan får du orden ved dit arbejdsbord

Har du et stabilt arbejdsbord, der både er tilpasset dig og dine arbejdsopgaver? Godt, så er halvdelen af betingelserne for at kunne udføre et godt stykke arbejde opfyldt. Den anden halvdel handler om arbejdsmiljøet generelt. Er der organiseret, så du har alt, hvad du har brug for, lige ved hånden? Her er nogle tips til, hvordan du holder orden på dit værktøj, så du kan arbejde 100 % effektivt.

Væghængte værktøjstavler

En værktøjstavle over arbejdsbordet giver overblik og er perfekt, hvis du altid vil have dine mest anvendte værktøjer lige ved hånden. Tavlerne fås i flere størrelser og kan monteres både vandret og lodret, afhængigt af mulighederne i lokalet. For at få en løsning, der passer til dine behov, kan du komplementere med forskellige kroge og holdere — og placere dem, hvor du vil, på tavlens perforerede overflade.

Se alle væghængte værktøjstavler

Væghængt værktøjstavle
Mobil værktøjstavle

Værktøjstavler på hjul

Arbejder du indimellem andre steder end ved arbejdsbordet? Så er en robust værktøjstavle på hjul praktisk, fordi du nemt kan tage den med dig, hvor end du går. Da den mobile værktøjstavle fås i flere bredder og har paneler på begge sider, giver det også en masse opbevaringsplads. Samtidig er tavlen pladsbesparende, da den kan skubbes tæt ind til den nærmeste væg, når den ikke er i brug.

Se alle værktøjstavler på hjul

Arbejdsbord på hjul

Robuste værkstedsskabe

Vil du have mulighed for at låse dine ting inde? Klassiske værktøjsskabe i metal tilbyder effektiv og sikker opbevaring af værktøj, redskaber, høreværn, ledninger og andet, der er godt at have i nærheden i diverse arbejdssituationer. Fås med forskellige mål. Kig gerne efter pulverlakerede skabe med slidstærke overflader, der passer i de fleste miljøer. Har du behov for det, kan du supplere indretningen med ekstra hylder og tilbehør.

Se værkstedsskabe

Opbevaringsskab til værksted
Opbevaringsskab til værksted

Veludstyrede opbevaringskabe

Har du meget småt tilbehør eller reservedele, der skal opbevares hver for sig? Så kan et værktøjs- eller opbevaringsskab være løsningen. Disse skabe er ofte allerede udstyret med fleksible skuffer eller plastbakker til effektiv opbevaring af værktøj og små dele. Derudover har de en robust konstruktion og er derfor meget velegnede i værksteder og andre miljøer, der stiller høje krav til slidstyrke.

Se opbevaringsskabe til lager & værksted

Reoler til lager og værksted

Maksimér opbevaringen med reoler

Har du brug for en masse opbevaringsplads på arbejdspladsen? Så er et fleksibelt og holdbart reolsystem en god løsning. Vi tilbyder flere solide reolsystemer, som nemt kan udvides og tilpasses til dine behov, uanset om du har brug for åben, skjult eller blandet opbevaring. Sektionerne fås i forskellige højder, bredder og dybder - og de kan også suppleres med flere hylder, så du kan udnytte pladsen fuldt ud.

Hvilket reolsystem er det rigtige for dig? Læs vores tips

Se alle reoler til værksted og lager

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik