Skraldespande

guide til nem affaldssortering

Tips til enklere affaldssortering

Læs vores guide

Stort udvalg af skraldespande og affaldsbeholdere

Alle steder, hvor der færdes mennesker, har man brug for skraldespande til at smide affald af forskellig slags i. Det gælder både for skoler, institutioner, arbejdspladser og naturligvis i hjemmet. På arbejdspladsen skal der være mindst én skraldespand på hvert kontor og herudover i frokoststuen, på lageret, i receptionen og flere andre steder.
Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af skraldespande, og uanset hvor du skal bruge din skraldespand og hvilke krav, du har til den, kan du være sikker på at finde en hos os. Vi har både små og store skraldespande og i forskellige farver og designs.

Indendørs og udendørs skraldespande

I vores store sortiment har vi skraldespande til både indendørs og udendørs brug, så uanset om det drejer sig om ungdomsklubbens gård eller værkstedet på arbejdspladsen kan du hos os finde en skraldespand, der passer til formålet.

Skraldespande med låg og vippelåg

Hvilken skraldespand man skal vælge, afhænger af, hvor man skal bruge den. I et receptionsområde kan en skraldespand med vippelåg være aktuelt, da man her let kan komme af med mindre stykker affald, og man samtidig ikke kan se ned i skraldespanden.
Til udendørs brug kan det være praktisk med en metalspand med låg, så der ikke kan komme rotter, fugle og andre dyr op i spanden og sprede affaldet ud i området. Her kan det være hensigtsmæssigt med en stor skraldespand, der ikke kan blæse væk i stormvejr.
På skolens, institutionens eller arbejdspladsens toiletter er det praktisk med en væghængt skraldespand, så man kan lægge servietten i uden at røre ved noget, når man har vasket hænder.

Skraldespande til køkkenet i hjemmet eller på kontoret

På et kontor er det mange steder almindeligt med en lille skraldespand ved hver enkelt kontorplads, hvor man kan smide papirer, bananskræller og andet, man har behov for at skille sig af med i løbet af arbejdsdagen. Her er en skraldespand i plast et oplagt valg, da den ikke vejer meget.
Også i hjemmet har man naturligvis brug for en skraldespand, og særligt i køkkenet har man ofte brug for at smide affald ud. Her er det populært med en skraldespand til låge, men hvis det ikke er muligt, kan man i stedet vælge en fritstående skraldespand med vippelåg, så man undgår lugtgener fra en åben skraldespand.
I et institutionskøkken kan man, udover fritstående skraldespande også have en mini skraldespand på arbejdsbordene til at smide mindre stykker affald i, mens man arbejder.

Store- og små skraldespande i flere farver

Hos AJ Produkter finder du en lang række forskellige skraldespande i forskellige størrelser og farver, og uanset om du ønsker dig en gul skraldespand eller måske en, der ligner guld, finder du den hos os.