0
Gå til kassen
Ekskl. moms (Skift)
Total
Pris/stk.
Antal
Produkt
Ingen produkter i kundevogn
Pris ekskl. moms:
150,-
Gå til kassen
Se kundevogn
Produkter A-Å
RESTSALG

Om AJ Produkter

Vi har indrettet arbejdspladser i mere end 40 år

Velkommen til AJ Produkter. Vi er et postordrefirma som via katalog og internet, sælger og leverer overraskende meget til kontor, skole, lager, værksted og industri. Mange af produkterne i vores sortiment designer og producerer vi selv. Vi har i mere end 40 år leveret inventar og indretning til virksomheder, skoler og idrætsanlæg.

 

Vores historie

I 1975 startede Anders Johansson AJ Produkter i sine forældres garage i Hyltebruk. Igennem årene er AJ Produkter vokset og findes i dag i 19 lande. I 1989 blev det danske datterselskab, som ligger i Albertslund, grundlagt. I 2012 flyttede AJ Produkters hovedkontor og lager fra Hyltebruk til nye lokaler i Halmstad. Flytningen har betydet bedre logistik og flere produkter på et større lager (30.000 m²).

 

Vores forretningsidé – førsteklasses produkter

Vores forretningsidé har været uforandret siden starten. Ambitionen har altid været, at AJ Produkter skal være en førende virksomhed inden for kontor-, lager- og værkstedsinventar. Vi skal levere førsteklasses og attraktive produkter til den rigtige pris. Vores ambition er at være førende i branchen og konstant udvikle os ved at lytte til vores kunders nuværende og fremtidige behov. Vi har altid været en postordrevirksomhed, men i de seneste år er vi også blevet en onlinevirksomhed. På vores internationale website kan du også læse om os, vores forretningsprincipper og værdier.

 

Miljø

Vi arbejder efter at drive vores virksomhed på en miljøtilpasset måde, som er i overensstemmelse med lovgivning og de miljøkrav, som stilles til os. Vi bestræber os på at drive virksomheden på en måde, så vi minimalt benytter emner, som ikke indgår i det naturlige kredsløb.

 

Medarbejdere i Danmark

På vores danske kontor i Albertslund er vi 16 medarbejdere, der altid er klar til at tage imod dine bestillinger eller på anden måde hjælpe dig.

 

Egen produktion – kvalitet til bedste pris

På vores fabrik i Slovakiet fremstiller vi blandt andet vores populære omklædningsskabe.
For at sikre et produktudbud af højeste kvalitet til bedste pris fremstiller vi selv en stor del af vores sortiment. Egne fabrikker kombineret med effektive og moderne produktionsanlæg, kvalitetsfunktioner og innovative udviklingsafdelinger sikrer, at vi kan levere præcis det, vores kunder efterspørger.

 

Hvordan handler du hos AJ Produkter?

Du kan handle med os ved at bestille varerne på vores website eller kontakte kundeservice på tlf. 59 400 999 eller info@ajprodukter.dk. Vi sender gerne EAN-faktura eller faktura via mail.

 

AJ er en stor og pålidelige leverandør til den offentlige sektor

I 2017 blev vi en af de foretrukne leverandører til den offentlige sektor. Det er en opgørelse foretaget af udbudsvagten og hvert år uddeler de certifikater til de 1% største leverandører til det offentlige. Det er kombinationen af god kvalitet, smart nordisk design og fornuftige priser der gør AJ Produkter til en foretrukken leverandør. Klik på emblemet for at se en rangliste over alle offentlige leverandører.

     

 

Mere information

 

Produktkategorier

En af vores største produktkategorier er kontormøbler og tilbehør. Andre store produktkategorier er lagerinventar, inventar til værksted og industri, inventar til omklædningsrum og inventar til restaurant, café og hotel.