Night Club og pupil-scanning - 10 ting, der trender på kontoret

Night Club og pupil-scanning - 10 ting, der trender på kontoret

Kontoret, som det så ud for få år siden, er totalt brudt op, og der opstår konstant nye trends. Arkitekt Malin Meyer præsenterer her 10 nye tendenser
10 ting der trender på kontoret

Moderne kontorindretning: fra rutsjebaner til dinosaurer

Googles kontorer i New York har rutsjebaner, der leder til bløde sofaer i et loungeområde, og Saxo Bank har skelettet af en Tyrannosaurus Rex stående midt i kantinen.  
 
Det er lang tid siden, at de store virksomheder kunne nøjes med en stol og et skrivebord per ansat. I dag reducerer man derimod de faste arbejdspladser og udnytter muligheden for alternativ indretning. Det danner signalværdi og branding, og det er her, man kan flashe sine værdier for både ansatte og omverdenen. 

Kontorindretning som brandværktøj

Malin Meyer er arkitekt, direktør og partner ved Danielsen Space Planning, som indretter lokaler for nogle af Danmarks største virksomheder. De har dog ikke blot fokus på selve indretningen, men også på psykologi, arbejdsprocesser og virksomhedens unikke kultur.  
 
“I dag skal du som virksomhed have et klart DNA. Du skal fortælle en historie om dig selv - uanset om du er creative, cooperate eller quirky,” siger hun.  
 
“Man køber ind i en kultur, man vil være en del af, og vi hjælper mange virksomheder med at skabe et brand.”