5 trin til den perfekte kontorplads – mon du følger dem?

5 trin til den perfekte kontorplads – mon du følger dem?

Er du helt skarp på, hvordan du indstiller kontorstol, bord og skærm? Her er en enkel guide til den skræddersyede kontorplads, som kan være med til at spare dig for arbejdsgener 

Den perfekte kontorplads - med råd fra eksperten

Du tilbringer ca. 8 timer om dagen ved din kontorplads. Derfor er der god grund til at sikre dig, at du har indrettet den rigtigt.  
 
Allan Dehn er fysioterapeut og arbejdsmiljørådgiver hos CRECEA, der rådgiver om at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø på danske arbejdspladser. 
 
Han har rådgivet og hjulpet mange virksomheder til et bedre arbejdsmiljø, og han oplever ofte arbejdsforhold, der med fordel kan forbedres.
“Ofte ved folk simpelthen ikke nok om, hvordan de indstiller helt basale redskaber som kontorstol, bord og skærm. Det er faktisk ret enkelt, og det behøver ikke at tage mere end kvarters tid. Men det kan forebygge en lang række gener og smerter, der kan udvikle sig til arbejdsskader”
Allan Dehn

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik