Flotte lysrørsbeholdere til sikker opbevaring

Har du brug for det rette udstyr til sortering af dit lysaffald? Og ved du egentlig, om du affaldssorterer dine brugte lysrør korrekt? Det kan være ekstremt irriterende at stå tilbage med et ocean af brugte lysrør, som der ikke er mere lys i. Og nu står man i en situation, hvor man skal smide lysrørene ud - men man ved ikke rigtig, hvor de skal opbevares henne.
Derfor er det vigtigt at have de rette redskaber, som fx en lysrørsbeholder. Med en lysrørsbeholder skiller du dig af med dine lysstofrør på en sikker og nem måde.

Hvad gør jeg med mine brugte lysrør?

Med vores smarte lysrørsbeholder kan du både opbevare dine brugte lysrør samt transportere dem på en sikker og nem metode. Lysrørsbeholderen mindsker risikoen for at glasset går itu og dermed udgør en sundhedsrisiko på dit kontor. Vores smarte beholder har en teleskopfunktion. Det ville sige, at lysrørerenes højde følger længden. Desuden er beholderen udstyret med håndtag.

Har du spørgsmål til vores lysrørsbeholdere?

Har du brug for mere vejledning og rådgivning i at vælge de helt rette lysrørsbeholdere til jeres kontor? Så er du altid velkommen til at kontakte AJ Produkter med dine spørgsmål. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at sikre, at dine spørgsmål bliver besvaret, og du bliver så godt klædt på som muligt til at vælge den helt rigtige løsning til jeres virksomhed. Det er vores vigtigste kernesag, at vores kunder er glade og tilfredse, og derfor er du naturligvis altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål eller har brug for rådgivning i forbindelse med dine køb.