Konferenceborde

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Køb professionelle konferenceborde hos AJ Produkter

Hos AJ Produkter går vi højt op i, at vores produkter er af høj kvalitet – og vi ved hvor vigtig god ergonomi er for din arbejdsdag. Du får derfor funktionelle konferenceborde, der hjælper til gode arbejdsforhold selv ved de længste møder. Find borde både til den store og lille virksomhed her på siden – og kontakt os gerne ved spørgsmål, så guider vi dig gennem hele processen.

Et konferencebord til hverdagens møder

Før du vælger et konferencebord, er det altid en god idé at overveje, hvilke formål bordet skal bruges til, samt hvilket rum det skal stå i. Har du oftest møder med mange deltager i store lokaler, så skal bordet selvfølgelig passe hertil. Her vil en af vores helt store konferenceborde, være den rigtige løsning for dig. Til interne møder, brainstorming, eller møder med få deltagere, vil et mindre mødebord formentlig passe bedre, så et stort bord med tomme stole ikke virker for overvældende. Vælg derfor f.eks. et mindre rundt bord, hvor alle kan se og høre hinanden.

Find konferencebordet i den rigtige størrelse

Vi leverer konferenceborde i forskellige former og størrelser. Vores borde fås både med klassiske firkantede bordplader men også i mere runde og ovale former. Det er altså bare at vælge den form, der passer bedst til stilen i dit mødelokale. Størrelsen på bordet derimod kan godt være en lidt større udfordring. Oftest vil man forsøge at få et bord ind med plads til flest muligt, da det giver flere muligheder for brug. Her spiller valget af form ind: for har I plads til et aflangt bord – eller er rummet mindre, så kan et rundt bord måske give samme antal pladser. En del af vores modeller fås i flere størrelser og farver, så der er gode muligheder for at indrette jeres mødelokale. Trænger lokalet til en lidt større makeover, så gå også på udkig efter loftlamper, konferencestole og kunstige planter.

Fleksible mødeborde, der klappes sammen

Udover vores standard konference- og mødeborde, tilbyder vi også flere fleksible modeller, der på den ene eller anden vis kan klappes sammen stilles væk, når der ikke er brug for dem. Det kan være praktisk, hvis I indimellem afholder konferencer eller større møder, hvor der er brug for ekstra pladser, men i det daglige ikke behøver det. Bordene klappes let sammen og kan evt. køres væk på en af vores bordvogne, for at gøre det endnu mere smidigt. Når bordene er foldet, fylder de minimalt, og kan derfor sagtens stå i et lille opbevaringsrum e.l. Find også mange andre smarte produkter til kontoropbevaring, der kan hjælpe med at holde orden og styr på diverse kontorsager.

Stort udvalg til gode priser

I AJ Produkter bestræber vi os altid på at have det bedste udvalg af produkter til din arbejdsplads. Gå på opdagelse her på siden og find et stort udvalg af produkter til alt fra kontoret til lageret. Vi garanterer konkurrencedygtige priser, der matcher kvaliteten og holdbarheden på produkterne. Derfor medfølger der altid 7 års garanti, når du køber konferenceborde og andre møbler. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling, så du kan få dine køb leveret hurtigst muligt.