Hold professionelle fremlæggelser med et godt projektor lærred

Er du på udkig efter et godt projektorlærred, så finder du det lige her. Uanset om du skal bruge det som filmlærred, eller til at afholde præsentationer på arbejdspladsen, så kan du finde hvad du behøver hos os. Særligt til præsentationer, er det vigtigt at have et projektor lærred i god kvalitet, så du kan lave skarpe og professionelle fremlæggelser. Det er selvfølgelig op til dig at forberede en god og interessevækkende præsentation, men så kan du til gengæld overlade levering af det rette udstyr til os. Tag et kig på vores forskellige projektor lærreder og find det, der passer dig.

Forskellige typer projektor lærreder

Vi tilbyder forskellige typer projektor lærreder, som passer dine ønsker og behov. Under de forskellige typer lærreder kan du vælge højde og bredde, så du får det, der passer bedst ind hos dig. Det er vigtigt at du vælger et der er passende til rummet, som du skal bruge dit projektor lærred i. Desuden er det en god idé at kigge nærmere på din projektor, for at finde ud af hvor stort et lærred den kan passe til. Det er selvfølgelig en fordel med et stort lærred hvis mange skal kigge med, men har du et mindre rum til rådighed, er en lille skærm bedre. Tag et kig på målene under hvert enkelt produkt og find den størrelse der passer dig.

Projektor lærred manuelt – den traditionelle løsning

Vil du have en simpel og prisvenlig løsning, så kan vi anbefale dig at vælge et projektor lærred der styres manuelt. Lærredet monteres nemt på væg eller loft og kan rulles op og ned som et rullegardin, så det kan rulles væk når det ikke er i brug. Et manuelt projektor lærred er den billigste løsning hvis du står og skal vælge mellem en manuel eller elektrisk udgave. Hvad du vælger er helt op til dig og dine behov.

Gør det nemt med et projektor lærred med motor

Ønsker du en nem og professionel løsning, så kan du vælge et projekter lærred med motor. Her får du et elektrisk projektorlærred, som du kan køre op og ned, med den medfølgende fjernbetjening. Dette er løsningen for dig, der ønsker en moderne og smart løsning. Et projektor lærred med motor er lige så nemt at hænge op som vores manuelle projektor lærred - du skal blot montere det med de medfølgende integrerede beslag.

Projektor lærred gain – hvad betyder det?

Under hver model af vores lærreder, kan du finde det såkaldte projektor lærred gain. Dette tal er et udtryk for, hvor meget af projektorens lys der reflekteres tilbage fra lærredet. Dette tal kaldes også for lærredets reflektionsværdi. En projektor lærred gain på 1.0 er det almindelige tal for et standard lærred. Øges tallet vil reflektionen øges og tilsvarende vil et lavere tal betyde at der reflekteres mindre. Til helt almindelige præsentationer på projekter lærred, vil en gain på 1.0 passe godt til formålet.