Teleskopstige

Både på arbejdspladsen og i hjemmet kan det være praktisk at have en stige i huset. På et lager kan der være hylder og andre steder, man kun kan nå med en stige, eller der kan være tale om at skulle foretage reparationer på områder højt oppe.
Også derhjemme kan man få brug for en stige når sternkanten på huset eksempelvis skal males, eller det er nødvendigt at gå på taget for at undersøge eller lappe utætheder. I haven er en stige uundværlig, når træer skal beskæres eller den høje hæk skal klippes.
En teleskopstige er en stige, der kan gøres længere efter behov og let kan slås ud og slås sammen. Således kan en kort stige blive til en lang stige. Det er praktisk, når stigen skal med i bilen eller opbevares i skuret, på lageret eller værkstedet.

Rustfri stige

De fleste stiger er i dag rustfri, og nogle vil sige, det er det eneste rigtige. En stige skal man have i mange år, og en stige står ofte ude i al slags vejr. Er stigen ikke rustfri, vil den i løbet af meget kort tid ruste og dermed være farlig at arbejde på. Køb derfor en rustfri stige, hvis du skal udføre opgaver højt oppe.
Som alternativ til en stige kan man vælge at benytte et stillads. Her kan man stå sikkert og male eller udføre andre opgaver, og her har man plads til værktøjskassen eller malerspanden.

Stige med platform

Skal man stå på stigen i længere tid og arbejde, kan det være en fordel at vælge en trappestige. En trappestige er en anden type stige end en teleskopstige, for på en trappestige går man op ad en række trappetrin og kan stå på platformen og arbejde sikkert. Trappestiger er typisk ikke så høje som teleskopstiger og er velegnede til projekter, hvor man ikke skal højt op og har brug for at stå sikkert og stabilt.
Det kan dreje sig om vinduespudsning, ophængning af persienner, plukning af æbler eller når lysekronen skal støves af. Her er en trappestige praktisk, og netop fordi den er så anvendelig findes den da også i mange danske hjem, men altså også på mange arbejdspladser. Også på en virksomhed kan der være opgaver, hvor en mindre men mere stabil stige er at foretrække og som selv dem med højdeskræk kan benytte.
Se vores udvalg af stiger her på siden og bestil allerede i dag.

Gå ikke glip af disse kategorier

ParkbænkeCykelstativerHavestole & bænke