Whiteboards i forskellige størrelser

Hvilken type whiteboard har du brug for?

En magnetisk whiteboardtavle kan bidrage positivt i hverdagen de fleste steder. Det gælder både på kontoret, i skolen, på værkstedet, i hjemmet og i plejecentre. Brug den til præsentationer. planlægning, kreative møder eller til To-Do lister. Det er et populært produkt og derfor fås whiteboards og skrivetavler af glas i mange forskellige størrelser og designs.

Et hjælpemiddel til præsentationer

Et whiteboard på hjul er let at transportere til det ønskede sted. Når du skal præsentere en idé eller et projekt, er et traditionelt whiteboard et effektivt visuelt værktøj. Vælg en magnetisk model, så du kan hænge billeder og dokumenter op, så alle kan se dem. Der findes også modeller med stofbeklædt bagside, der bidrager til at reducere støj i rummet og fungerer som lydisolerende rumdelere.

Kvinde skriver på et whiteboard

Whiteboard på hjul, eller væghængt?

Whiteboard på hjul: Et whiteboard på et stativ med hjul, så du nemt kan flytte det mellem forskellige rum, afhængigt af hvor der er brug for det, eller stille det til side, når det ikke er i brug.

Væghængt whiteboard: Hæng whiteboardet vandret eller lodret, afhængigt af vægpladsen, og hvordan du finder det mest brugbart. Husk at tjekke, at den valgte model kan hænges på begge måder.

Glastavler: Ud over traditionelle whiteboards findes der også skrivetavler af glas i moderne designs. Glastavlerne fås i flere smukke farver, så de passer til din kontorindretning. Du kan kombinere forskellige farver som en flot indretningsdetalje, samtidig med at du får en praktisk skriveflade.

Lydabsorberende glastavler: Bagsiden er beklædt med stof med lydabsorberende fyld. Det gør det muligt at bruge den som en skærm og skabe mindre rum i et stort rum, samtidig med at støjniveauet reduceres. Forsiden fungerer som en almindelig whiteboardtavle. Du skal blot vende den om efter behov eller rulle den væk til en anden del af rummet.

Magnetisk tavle: En klassisk tavle giver en følelse af nostalgi, samtidig med at den er praktisk og nyttig. Skriv, slet og skriv igen.

TIP! Vælg en lyddæmpende glastavle

Glastavlen MARY er magnetisk, så du kan fastgøre noter ved hjælp af magneter. Bagsiden er beklædt med stof og er lydabsorberende, hvilket giver dig flere funktioner ud over skrivefladen. Fungerer godt som rumdeler og er nem at flytte, da den har hjul. Fås i to størrelser.

Vis produktet
Mobil glastavle STELLA i pudderrosa

Hvid tavle eller whiteboard med ugedage?

Planlægningstavle: Hvis du har brug for at skrive meget, lave hurtige skitser og præsentere idéer, er en stor whiteboardtavle ideel. Det giver dig plads til både at skrive og tegne, hvilket er perfekt til brainstorming eller gennemgang af nye procedurer. Med en magnetisk whiteboardtavle kan du f.eks. fastgøre billeder og tegninger med magneter på tavlen.

Skemalægning: En god måde at holde styr på, hvad der skal gøres, er at opsætte en whiteboardtavle, der er tydeligt synlig for alle medarbejdere. Der findes planlægningstavler med uge- og månedsplanlægning, så alle har f.eks. arbejds- og produktionsskemaer let tilgængelige. For dem med et godt overblik findes der også årsplanlægningstavler.

Husketavle: En lille skrivetavle på væggen ved siden af computeren er god til at tage noter og tjener som en påmindelse om vigtige begivenheder, eller brug den til at efterlade en besked til dine kolleger, hvis du skal være fraværende i en periode. Du kan også sætte en husketavle op ved siden af dit skrivebord til din personlige planlægning.

Opslagstavle: Skriv direkte på tavlen eller sæt en seddel op med magneter.


Få tips til indretning af konferencerum

Tavler til præsentation og foredrag

Skriv på begge sider: Nogle gange er du nødt til at forberede ting, før mødet eller foredraget begynder, og ved at bruge et dobbeltsidet mobilt whiteboard kan du skrive ting ned uden at afsløre noget på forhånd. Du skriver på den ene side, vender den væk fra dine kolleger, og når tiden er inde, tager du det, du har skrevet, ud ved at vende tavlen rundt. Det er også praktisk, hvis du har brug for at gemme det, du skriver, i et stykke tid, men stadig ønsker at fortsætte med at bruge whiteboardet.

Tredelt whiteboard: For dem, der har brug for ekstra skriveplads, er dette en god model med fem skriveflader. De to låger er emaljerede på begge sider. Da dørene kan lukkes, kan du skjule forberedte oplysninger under møder og præsentationer.

Mobil glastavle: De fås ikke kun i forskellige størrelser, men flere modeller fås også i forskellige farver. Vælg en farve, der passer til din virksomhed, din indretning eller blot en farve, du kan lide.


Vil du være professionel ved whiteboardet?
En person forbereder sig til et møde ved at tage noter på whiteboardet

Whiteboards, der er lavet til at blive brugt

Vores whiteboards har en holdbar skriveflade og er nemme at holde rene. Du kan nemt slette det, du har skrevet, med en tavlesvamp, som du kan have lige ved hånden på tavlen, da de er magnetiske. Det er ikke verdens undergang, hvis du tilfældigvis skriver med en permanent pen i stedet for en skræddersyet whiteboardpen. Det har vi også løsninger på i vores sektion med tilbehør, hvor vi blandt andet har produkter til whiteboard rengøring.

Lær hvordan du klarer din whiteboard rengøring 

Spørg os om produkter til præsentation

Hvis du har spørgsmål om vores whiteboards og glastavler, er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer med glæde dine spørgsmål om vores produkter.




Her finder du alle vores whiteboards

Her findes alle vores glastavler

FAQ

Valg af det bedste whiteboard afhænger af individuelle præferencer og behov. Nogle faktorer at overveje er størrelse, funktionalitet, magnetisk eller ej, og om det har ekstra egenskaber som lydisolering. Det er vigtigt at finde et whiteboard, der passer til ens specifikke formål og krav.
Prisen på et whiteboard varierer afhængigt af størrelse, kvalitet og producent. Mindre whiteboards kan typisk købes for under 500 kr., mens større og mere avancerede modeller kan koste flere tusinde kroner. Priserne kan variere yderligere afhængigt af tilbehør som magneter og whiteboardmarkers.
Whiteboards er typisk lavet af en glat overflade af lamineret stål eller porcelænsemalje, der er påført på en stålkerne. Denne overflade muliggør brug af whiteboardmarkers, der let kan tørres af uden at efterlade spor.
Et whiteboard kan bruges til at skrive og tegne med whiteboardmarkers, hvilket gør det ideelt til præsentationer, undervisning, brainstorming og notetagning. Det kan også bruges til at fastgøre materialer som billeder og dokumenter ved hjælp af magneter. Whiteboards er fleksible og kan anvendes i forskellige arbejdssammenhænge.
Et whiteboard hedder også et whiteboard på dansk, men kan alternativt også kaldes en whiteboardtavle. 

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik