Komfortable møbler til arbejde, møder og pauser

Komfortable møbler til arbejde, møder og pauser

Sætter du lighedstegn mellem loungemøbler og upersonlige venteværelser, som du helst vil forlade så hurtigt som muligt? I så fald håber vi, at vi kan ændre din tankegang og øge din påskønnelse af denne type møbler. For i vores øjne kan de bruges i mange sammenhænge og kan gøre forskellen fra kedsomhed til velvære overalt på kontoret. Med deres komfort og deres indbydende farver og former kan de faktisk give hele kontormiljøet et løft. 

En god løsning når du vil skifte fokus

At ændre sit perspektiv i et stykke tid er en god måde at blive inspireret til nye idéer på. Det at du bogstaveligt talt ser tingene fra et andet perspektiv, resulterer ofte i uventede løsninger. Det er en af fordelene ved at forlade skrivebordet en gang imellem og tage dit arbejde med andre steder. Vi har alle brug for variation for at føle os godt tilpas, og i de øjeblikke passer loungemøbler perfekt - næsten uanset hvad der er på programmet.
En lænestol og en puf står i et roligt rum. Puffen er brugt som bord og der ligger en mobiltelefon og står en kop te.
En stilfuld trepersoners sofa med en plaid henover det ene hjørne og et lille sofabord med bøger og en kop kaffe

Passer til det meste og de fleste steder

Loungemøbler er møbler, der får dig til at føle dig godt tilpas. Og de passer heldigvis ind i næsten alle sammenhænge. Du kan arbejde i dem, have små eller store møder, tage en kop kaffe og hænge ud med kolleger eller læne dig tilbage og slappe af på egen hånd. Desuden kan de placeres næsten overalt: i receptionen og brede gangarealer, som en del af personalerummet, som en siddeplads til gæster eller som en del af et fællesrum. Derudover er loungemøbler perfekte til at skabe naturlige mødesteder i åbne kontorlandskaber. 

Mix og match som du vil

Så hvad kan du vælge imellem? I vores sortiment finder du lænestole, sofaer og puffer i flere forskellige modeller, former, farver og materialer. Møbler, som du kan mixe og matche efter din egen smag for at skabe et æstetisk hjørne på kontoret. Når du har brug for hvile eller får lyst til at tage en powernap, har vi også en daybed til rådighed. Sidstnævnte placeres bedst i et afsondret rum, gerne med mulighed for mørklægning. 

Udnyt nutidens muligheder

Med en god trådløs forbindelse er du fri til at arbejde hvor som helst på kontoret. Du bør udnytte denne mulighed, for det betyder, at du kan tage din bærbare computer med til en behagelig lænestol, hvor du kan sidde og arbejde et stykke tid. Det betyder også, at du og dine kollegaer lige så godt kan holde møde i en sofa som omring konferencebordet – for at kunne tænke mere frit og tiltrække de mest kreative idéer. 

Møbler der får dig til at føle dig godt tilpas 

Det er tid til at give slip og udforske nye måder at arbejde på. Nye former for arbejdsmøbler. Møbler, der hjælper dig med at nytænke og genoplade. Med farver og former, der både gør dig glad og får dig til at føle dig godt på arbejdet. Det er tid til at opdage vores loungemøbler - og hvordan du bruger dem til din fordel.

FAQ

Valg af komfortable møbler til kontoret indebærer at fokusere på ergonomi for at fremme en sund arbejdsstilling, samt at overveje møblernes æstetiske appel for at skabe et indbydende arbejdsmiljø. Det er vigtigt at involvere medarbejderne i valget for at sikre, at møblerne opfylder deres behov.
Loungemøblers fordele i arbejdsmiljøet omfatter skabelsen af et mere afslappet og indbydende rum, som opfordrer til spontan kommunikation mellem medarbejdere og kan bidrage til at bryde den traditionelle formalitet, der ofte findes i kontorlandskaber.
Komfortable møblers påvirkning på produktivitet kan være betydelig, da et behageligt arbejdsmiljø hjælper medarbejderne med at forblive fokuserede og mindre distraherede, hvilket kan føre til højere arbejdsglæde og effektivitet.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik