AJ Produkter skaber funktionel akustik for Finansrådgiverne

AJ Produkter skaber funktionel akustik for Finansrådgiverne

Finansrådgiverne er på få år vokset til over 40 medarbejdere, og de bruger AJ Produkter hver gang de flytter til større lokaler.

Støjfri rådgivning

“Det er altafgørende, at vi kan have uforstyrrede samtaler over telefonen med vores kunder,” fortæller Partner hos Finansrådgiverne, Stefan Kercza. De rådgiver i pensionsopsparinger for virksomheder og private, og med bordskærme fra AJ Produkter kan over 40 mennesker arbejde i det samme rum uden at forstyrre hinanden.
Skillevægge fra AJ Produkter hos Finansrådgiverne

En hurtig vækstrejse

Finansrådgiverne blev stiftet i 2017 - dengang med to rådgivere. På få år er virksomheden vokset hurtigt, og det har krævet større lokaler og mange flere møbler, fortæller Stefan Kercza. “Jeg fik fra start anbefalet AJ Produkter, da de kunne levere funktionelle og stilrene møbler. Så dem har vi brugt, hver gang, vi er flyttet til større lokaler og har haft behov for nye møbler.” Han tilføjer, at det både handler om skriveborde, kontorstole, konferencemøbler til mødelokalet og ikke mindst de førnævnte skillevægge.


Medarbejdere hos Finansrådgiverne
Åbent kontorlandskab hos Finansrådgiverne

Fleksible løsninger

“Det har fungeret helt perfekt med en ordning, hvor vi jævnligt kan supplere op, når vi lige mangler noget. Fx havde vi et ønske fra nogle medarbejdere om at få sat lås på deres skabe. Der kom en konsulent fra AJ Produkter forbi og kiggede på det, og så fik vi hurtigt fikset det,” fortæller Stefan Kercza og tilføjer, at det er meget fleksibelt, hvad der kan lade sig gøre.  
 
“Nu har vi fx planer om at få ombygget vores køkken, så folk har bedre mulighed for at spise i hyggelige omgivelser, og det er også noget, som vi får assistance med.” 

Blender ind med møbelklassikere 

Stefan Kercza har tidligere været direktør for et eksklusivt dansk møbeldesign-firma, og da han grundlagde sit pesionsrådgivningsfirma, var det således blot med en håndfuld designermøbler til de få medarbejdere. Finansrådgiverne er på få år vokset hurtigt, og han har været overrasket over, hvor nemt det er at kombinere kontormøblerne fra AJ Produkter med de danske klassikere.  
“Selvom AJ Produkter ikke ligger i den tunge ende af prisskalaen, så har møblerne et meget enkelt og stilrent udtryk, så de ganske elegant blender ind i kontorregi. Det er noget, jeg sætter stor pris på,” siger han.
Finansrådgivernes lokaler