Kantinemøbler

Indret kantinen med møbler fra AJ Produkter

I AJ Produkter er vi dedikerede til at levere produkter af højeste kvalitet til priser, der er til at betale. I vores store sortiment af inventar til kantinen finder du holdbare, funktionelle møbler i tidløse designs, der kan være med til at skabe de perfekte rammer i din kantine.

Find også en lang række af andet inventar til din arbejdsplads her i shoppen. Med over 15.000 produkter i sortimentet, har vi forsøgt at gøre det nemt, så du kan samle dine indkøb ét sted.

Gå på opdagelse her i vores webshop, hvor du også finder informationer om bl.a. produkter, kan se leveringstider og har mulighed for at kontakte vores kundeservice gennem chatten.

Stort udvalg af tidløse designs til kantinen

Nogle vil gerne mikse i farverne og materialer, for et moderne og farverigt resultat andre vil bare gerne have et komplet kantinesæt i ens farver. Begge dele er mulige hos os, da vi tilbyder alt i kantinemøbler.

Det er også muligt at tilkøbe enkelte stole, hvis du i forvejen har et sæt. Vores kantinestole kan bruges i forskellige spisesteder såsom kontorer, skoler, cafeer og mange andre steder. Du kan vælge mellem en bred vifte af farver fra neutrale nuancer som birk, bøg, grå og sort til lyse nuancer som blå, orange og grøn. De fleste af vores stole er desuden stabelbare, hvilket gør rengøringen nemmere og sikrer, at de optager minimal plads, når de opbevares.

Er du på udkig efter et eller flere borde til kantinen, kan vi også klare det. Kantinebordene fås i flere modeller og former, og afhængigt af pladsen i din kantine, kan du vælge den mest passende. Da de fleste af vores borde er lavet af laminat eller finertræ, kræver de ikke meget vedligeholdelse – og er dermed ideelle i en kantine.

Flere af kantinemøblerne er også oplagte at købe til brug til diverse arrangementer på arbejdspladsen. Vi tilbyder bl.a. klapborde og klapstole, som er lette at stille frem, folde sammen og gemme væk igen.

Slidstærke kantinemøbler, der tåler daglig brug

Vores udvalg af slidstærke kantinemøbler er skabt med fokus på at holde til daglig brug samtidig med de bevarer et flot ydre og yder god komfort i lang tid.

Vælg blandt andet mellem møbler med eller uden polstring. Vælger du møbler med polstring, får du bløde behagelige møbler, der indbyder til brug i længere tid ad gangen. Møbler uden polstring derimod er enormt lette at rengøre, hvilket kan være særligt ideelt i større kantiner med mange mennesker igennem dagligt.

Investér i vores slidstærke kantinemøbler og skab et rum, der ikke kun ser godt ud, men også holder længe.

Shop online nemt og hurtigt

Her på hjemmesiden kan du nemt og hurtigt bestille de produkter, du skal bruge. Når du bestiller online, kan du se forventet leveringstid for de enkelte produkter. Vi bestræber os altid på at levere hurtigst muligt – oftest inden for få hverdag.

Vælg mellem kortbetaling eller faktura, og gør det så enkelt som muligt for dit regnskab.

Ved køb medfølger altid 14 dages returret, hvis produktet ikke er det, du ønsker, alligevel. Skulle der mod forventning være fejl på produktet eller lever det ikke op til gældende standarder, tilbyder vi 7 års garanti på hele vores produktsortiment.

Gå ikke glip af disse kategorier

KantinebordeBarbordeKlapstole