Konferenceborde med fast højde

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Det er essentielt, at dine medarbejdere sidder godt, når de arbejder. Det øger både arbejdsglæden og dine medarbejderes performance - for ikke at nævne at du slipper for, at dine ansatte får problemer med ryg og lænd, mens de er på arbejde.
Derfor er det vigtigt at have konferenceborde i høj kvalitet, som passer i højden, så dine medarbejdere ikke sidder forkert, når de skal arbejde. Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af flotte konferenceborde, som fås i flere forskellige kombinationer, så du kan få lige præcis det konferencebord, der passer til jeres medarbejdere. Så er du både sikret optimal arbejdskomfort for dine ansatte, såvel som glade medarbejdere, der er godt klædt på til at yde deres bedste. Uanset hvilket konferencebord du er på udkig efter til jeres virksomhed, så kan du med garanti finde det helt rette bord til jeres behov i vores sortiment. Vi har både lange konferenceborde med en længde på helt op til 5.8 meter og mindre borde, der er ideelle til kontorer og mødelokaler med mindre plads
Vores konferenceborde egner sig særlig godt til:
• Mødelokaler
• Store og små kontorer
• Afslapningsarealer
• Kantineareal til spisning
Ønsker du, at konferencebordet skal være endnu længere end vores længste modeller, så kan du også tilkøbe en tillægsplade, så du får lige præcis den længde, I har brug for i jeres virksomhed. Så er der plads til alle medarbejderne i afdelingen, når I skal til frokost eller høre en vigtig præsentation. Konferenceborde behøves ikke nødvendigvis være lange og firkantede. Du kan også finde ovale og bådformet konferenceborde i vores sortiment, som er oplagte til mindre rum eller til pausearealer, hvor det er rart at kunne se alle, man sidder sammen med, i øjnene.
Vores konferenceborde kommer også i mange forskellige stilarter, så der er mulighed for at finde et bord, der passer ind i den enkelte virksomheds indretningsstil. Du kan både finde konferenceborde i helt klassiske farver som sølv, hvid, sort og mørkegrå. Er du glad for materialer i eg, kan du også finde mange af vores flotte borde i forskellige træmaterialer som bøg og eg. Der er, med andre ord, et konferencebord til enhver smag og stil.Det er en stor beslutning at vælge, hvilke konferenceborde man skal købe til sit kontorfællesskab. Derfor står vi naturligvis til rådighed, hvis du har spørgsmål eller brug for råd til, hvilket konferencebord du skal vælge. Hos AJ Produkter har vi mange års erfaring i inventarindkøb, samt at rådgive vores kunder, så de ender med et produkt, der imødekommer deres behov og forventninger. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig med at finde det helt rigtige konferencebord til jeres virksomhed.