Loungemøbler & receptionsmøbler

Møbler til lounge og reception

En gennemtænkt og imødekommende indgang er vigtig for, at kunder, gæster og nye medarbejdere får et godt førstehåndsindtryk af virksomheden. Hos AJ Produkter finder du et bredt udvalg af møbler og inventar til entré, venteværelse og reception.

Professionel modtagelse med receptionsmøbler

Med den rette reception er det nemt at give de besøgende en professionel modtagelse fra første øjeblik. Se gerne nærmere på vores praktiske, modulbaserede receptionsdiske. Du vælger selv, hvordan du vil kombinere de forskellige sektioner for at skabe en løsning, der passer netop til dine behov. Nogle varianter er velegnede til at kombinere med ethvert skrivebord, mens andre har indbyggede arbejdsrum. Bland gerne høje og lave sektioner, så receptionist og besøgende kan vælge mellem at stå og at sidde.

Afslappende venteværelsesmøbler

Gør indgangen til en afslappende oase ved hjælp af sofaer, lænestole og andre siddepladser. Vælg komfortable entrémøbler, hvor besøgende kan sidde rigtigt behageligt, mens de venter. Lad rummets størrelse påvirke valget af siddemøbler. I en lille reception er der måske kun plads til nogle få lænestole eller stole, mens et større indgangsparti kan rumme flere store siddepladser med god plads til mange. Nogle gange kan indgangen også fungere som et loungeområde, som personalet også kan benytte. Vi tilbyder både sofaer, lænestole og sofaborde i flere forskellige farver og designs, så du kan finde en løsning, der passer til netop dine lokaler. Lad receptionsmøblerne skille sig ud ved at vælge stærke pangfarver, eller vælg mere klassiske farver som grå og sort for en mere nedtonet stil. Vi har også kunstige planter, der bidrager til en grøn og behagelig atmosfære. Derudover er de allergivenlige og vedligeholdelsesfrie.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker