Har I en anderledes indretning på jeres kontor, hvor der er brug for et hjørneskrivebord eller flere som supplement til jeres traditionelle skriveborde? Så er du kommet til det rette sted. Hos AJ Produkter ved vi, at det ikke er alle kontorfællesskaber, der har brug for konventionelle arbejdsborde.
Derfor har vi et stort og varieret udvalg af hjørneskriveborde, der passer perfekt til kontorfællesskaber, der har arbejdsstationer i krogene af kontoret. Så får du det maksimale ud af jeres indretning uden at gå på kompromis med kvaliteten af jeres arbejdsstationer – præcis som det bør være. AJ Produkter tilbyder hjørneskrivebordsløsninger til kontoret for maksimum komfort og fleksibilitet. Vores vinkelskrivebord kommer i mange farver, så du nemt kan finde det perfekte skrivebord til kontoret. Med et skrivebord til hjørnet får du mere skrivebordsoverflade for pengene, og samtidig maksimeres pladsen i rummet.
Uanset om du er på udkig efter et stort og bredt eller lille og smalt computerbord har AJ Produkter, hvad du søger. Hjørneskrivebordet kommer i mange forskellige størrelser og former, hvorved de kan bruges i mange forskellige kontoropstillinger, uanset hvor stort rummet er.
Med vores ergonomiske hjørneskriveborde kan du sikre, at dine medarbejdere har en korrekt arbejdsstilling ved skrivebordet. Ergonomiske arbejdsforhold er med til at øge effektiviteten hos dine medarbejdere, da de kan arbejde mest effektivt, når deres kroppe bliver skånet for unødvendige stræk, belastning eller stres.
Med en ergonomisk kontorstol fra vores sortiment kan du sikre, at du sidder behageligt ved dit hjørneskrivebord hele dagen. Vælger du et bredt kontorbord fra AJ Produkter, er der plads til både computeren, skærmene, kaffen og din personlige skrivebordsindretning. Vores l formede hjørneskriveborde virker perfekt som hjørneløsning på kontoret. Vores L formede skriveborde kombinerer funktionalitet med elegance, derved hjælper vi virksomheder med at udføre deres arbejdsopgaver med optimal komfort. Med et skrivebord til hjørnerne på kontoret kan man maksimere pladsen til alle. Med vores MODULUS hæve/sænke hjørneskriveborde fra kan man selv bestemme højden på skrivebordet, derved har man mulighed for både at kunne arbejde siddende og stående.
Vi har et bredt udvalg af hjørneskriveborde i hvid, sort, eg og birk, derfor er der muligheder til en hver smag. Et lille hvidt hjørneskrivebord kan med fordel bruges på små moderne kontorer, for en lys og rolig stemning. Sorte skriveborde på kontoret kan tilføre en elegant og moderne stil til kontoret. Er du på udkig efter et skrivebord i træ, tilbyder vi store kontorborde i både eg og birk.Leder du efter et godt gamer skrivebord er vores hjørneskriveborde en perfekt mulighed, da den kan bruges til at stille din gaming computer på. Med et hjørne gamer bord kan du bruge pladsen i hjørnet af rummet optimalt og derved skabe en rummelig fornemmelse. Hjørneskrivebordet er desuden perfekt til gaming, hvis du har flere computerskærme, da disse nemt kan placeres i et hjørne. Med et PC bord fra vores udvalg kan du game med vennerne til langt ud på natten. Vores flotte hjørneskriveborde kommer i både højre- og venstrevendte modeller, så der er et skrivebord til lige præcis jeres arbejdsbehov og arbejdslokaler. Modellerne findes desuden i både mindre 1600x2000 mm udgaver og helt op til 2000x2000 mm til arbejdsstationen, der kræver ekstra arbejdsplads.
Du kan også få ben i både sort og hvid ben stel, så det samlede look kan matches med de andre møbler på kontoret. Overfladen i laminat kan ligeledes sammensættes, ligesom du ønsker det. Bordoverfladen kan fås både i grå, sort, hvid, samt eg og birk, så du er sikret lige præcis det look, I ønsker på jeres kontor.