Optimér din opladning med en trådløs oplader til bil eller hjemmet

Endelig kan man droppe irriterende ledninger, som fylder og kommer i vejen, når man vil oplade sin mobil. Med en trådløs oplader fra AJ Produkter får du en fleksibel oplader, der er lavet af kvalitetsmaterialer. Opladeren er trådløs og kan derfor bruges på hvilket som helst flad overflade. Vores trådløse lader er lavet i et flot stilrent design, som passer ind i alle slags rum. Hvis du også er træt af mobiler, som går tør for strøm halvvejs igennem dagen, så er den trådløse QI oplader en god investering for dig.

Vores trådløse QI oplader sikrer, at du har strøm til dagens arbejde

Vores QI oplader sikrer en effektiv opladning af mobilen. Den har en smart farveindikator, som viser strømstatussen på mobilen, mens den er til ladning. Du kan derfor altid følge med i, hvor meget mobilen er blevet opladet ved at kigge på den smarte LED-indikator. Det ultratynde design sikrer desuden, at laderne genererer mindre varme end standard mobilopladere.
Opladeren har et stilrent og funktionelt design i flot sort farve, som passer ind i ethvert lokale. Ladning af mobilen har aldrig været nemmere end med den trådløse oplader fra vores sortiment. QI opladeren er lavet i aluminium og kommer i sort/sølv design. Den er let og nem at have med i tasken til og fra forskellige ærinder.

Effektivisér dine køreture med en trådløs oplader til bil

Med vores trådløse lader fra AJ Produkter sikrer man, at mobilen altid er opladt, når du er på farten. Uanset om du skal bruge laderen på kontoret, i toget eller derhjemme, sikrer den trådløse mobiloplader, at mobilen er opladt, når du skal bruge den. Har du et usb port i din bil, har du også mulighed for at oplade din mobiltelefon på vej til og fra arbejdet. Så får din mobiltelefon også noget ud af turen.

Køb trådløs lader og hav en QI oplader lige ved hånden, når du har brug for det

Med en trådløs mobiloplader slipper man for ledninger, som kommer i vejen. Alt, man behøver at gøre, er at placere mobilen ovenpå ladefladen. Opladeren er effektiv og sørger for, at mobilen hurtigt er fuldt opladt og klar til en hel dag på jobbet. QI opladeren har desuden Fast-Charge funktion, som du kan anvende, hvis din enhed er forberedt til dette.