Elevskabe til opbevaring

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Elevskabe som effektive opbevaringsløsninger

Skabe til bøger og andre ting, er essentielt i et uddannelsesmiljø, da der er mange bøger, der skal slæbes frem og tilbage og dette er en god løsning til altid at have bøgerne ved hånden. Metalskabe er ikke kun gode til skoler og uddannelsesmiljøer, men også i yogaklubber og sportsarealer mv, da de ikke kun hjælper studerende, men også medarbejdere og besøgende til effektivt at gemme deres personlige ejendele såsom tøj, bøger, papirvarer osv. Hvis du vil have robuste, slidstærke og stilfulde skabe, er du kommet til det rette sted, da vi sælger et stort udvalg af disse opbevaringsløsninger. Vælg det skoleskab der passer bedst til dit behov ved at læs lidt om dine muligheder herunder og tag også gerne et kig på vores øvrige skolemøbler.

Roz elevskab

Dette er en at vores mest rummelige og slidstærke skabe og er egnet til regelmæssig brug, da det er yderst slidstærkt. Du kan enten vælge disse skabe med døre lavet af laminat eller fremstillet af en slidstærk stålplade. Skabets ramme er pulverlakeret for at sikre, at det modstår hårdt slid. Vi leverer disse skabe med indbyggede hylder, så eleverne kan opbevare deres bøger og andre ejendele på en organiseret måde. Under hylderne er der et separat rum til at holde skoletasker, hjelme og andre lignende genstande. Udover at bruge dem som tøjskabe, kan eleverne også gemme deres personlige ejendele i disse opbevaringsrum. Vi sælger disse skabe med en, to eller tre døre pr. sektion og flere sammensatte sektioner. Disse skabe har også faciliteter til ventilation, så dårlig lugt kan forsvinde. Giv eleverne en sikker opbevaring ved at supplere Elevskab Roz med cylinderlås eller dørhåndtag til hængelås. Lås tilkøbes som tilbehør, så du kan vælge den type lås, der passer bedst til din skole. Som tilbehør til skabet fås også en sort sokkel. For flere detaljer om disse skabe, gå på vores produktside og klik på de enkelte produktbilleder. Husk også at tage et kig på vores tilbehør til skabe, som gør det muligt at ændre indretningen så den passer dig.

Mini Z-skab

Udnyt dine lokaler maksimalt med disse pladseffektive Z-skabe. Hver enhed optager minimal plads, og med fire separate rum i hver sektion kan otte personer uden problemer dele et og samme skab. Skabene er et godt valg til skolens gangarealer og andre offentlige steder, som kræver slidstærk indretning. Du kan også gøre brug af disse pladsbesparende opbevaringsskabe, der giver maksimal opbevaring, mens du optager minimal gulvplads. Elevskabene er fremstillet af pulverlakeret stålplade. Pulverlakeringen giver metalskabene en hård overflade, som tåler hård slitage. Kabinettet er 1 mm tykt, og dørene er 3 mm tykke og udstyret med hver et pianohængsel i fuld længde. Skabene er velventilerede med perforering både i toppen, bunden og ryggen af kabinettet. Supplér med dørhåndtag til hængelås eller cylinderlås med hovednøglesystem.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringHæve sænke skoleborde