Store og små lagner til madrasser og senge

I både vuggestuen, børnehaven og dagplejen skal de små sove til middag, og da er man nødt til at have både dyner og sengetøj til rådighed. Særligt vigtigt er lagner, og hos AJ Produkter finder du både store og små lagner til madrasser og senge. Vi har både stræklagner og madrasbetræk, så her kan du vælge den løsning, der passer bedst til lige netop din målgruppe.
Lagner må man ikke gå ned på, for det sker at et lille barn tisser i sengen eller at bleen er utæt. Da er det nødvendigt med en stak rene lagner i skabet, så man hurtigt kan få skiftet, og barnet igen kan ligge tørt og godt.
Også i de mindste klasser i skolen bruges der af og til madrasser med lagner, for eksempel når klassen modtager yogaundervisning, der fremmer koncentrationen og giver ro i klassen. Som alternativ til et lagen kan et madrasbetræk være en mulighed her.

Strækbare lagner til madrasser til skolebrug

Et stræklagen er en populær type af lagen, og også dem finder du naturligvis hos AJ Produkter. Et stræklagen er fremstillet at elastisk frotté som er langt mere fleksibelt end et almindeligt bomuldslagen.
Vores lagner findes i en række forskellige flotte farver, du kan vælge mellem, og hvorfor nøjes med én farve, når du kan blande dem, som du har lyst til. Ved at købe lagner i forskellige farver kan du pifte vuggestuen eller børnehaven op, for farver skaber liv og stimulerer børnenes kreativitet.

Stræklagner 120 x 50 cm og 140 x 60 cm

Stræklagner findes i flere forskellige størrelse, og de mest almindelige størrelser er 120x50 cm og 140x60 cm som begge passer til et barn. Er der tale om en vuggestue eller dagpleje, kan man nøjes med den mindste størrelse, mens man i børnehaven og skolen med fordel kan have flere forskellige størrelser.
Hos AJ Produkter fører vi flere forskellige lagner og madrasbetræk. Se vores udvalg her på siden og bestil med få klik dine nye lagner allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling, og har du spørgsmål til vores lagner og madrasbetræk eller andre af vores mange varer, er du velkommen til at tage kontakt til os på mail, telefon eller i vores chat, hvor vi er klar til at hjælpe. Velkommen hos AJ Produkter, vi glæder os til at betjene dig.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde