Hold udendørsområdet rent med et hundetoilet til hundeposer

Der er intet mere irriterende end at have hundelorte liggende i baghaver eller på offentlige steder, hvor der til dagligt går mange mennesker. Sørg derfor for at gøre det let for hundeejerne at komme af med deres hunds efterladenskaber, ved at have et hundetoilet stående synligt og lettilgængeligt på arealer, hvor man ved, at hundeejere ofte kommer forbi med deres hunde. På den måde øger du chancen for, at ejerne får samlet op efter deres kæledyr, og at du derfor ikke skal kæmpe med hundelorte i dit nærområde.

Få et praktisk hundetoilet i høj kvalitet

Vores hundetoilet er både varme- og kulderesistent og kommer i et flot, stilrent design, der passer ind til ethvert gadebillede eller naturområde. Den er fremstillet med en tydelig mærkning, så hundeejerne ikke er i tvivl om dens funktion. Der medfølger desuden både låg og monteringssæt til vægmontering, hvis du gerne vil have affaldsbeholderen op at hænge.
Obs: Montering på stolpe kræver stolebeslag eller lignende, og dette medfølger ikke.

Vores hundetoilet er fremstillet i stærke, modstandsdygtige materialer

Hundetoilettet er fremstillet i HD-polyethylen, hvilket gør den utrolig modstandsdygtig overfor vind og vejr og dermed en oplagt løsning til udendørs brug. Den perfekte løsning til områder, der er belastet af hundelorte på gang- og græsarealer.
Vores hundetoilet er ikke hun oplagt til virksomheder og offentlige institutioner, der gerne vil sikre, at deres udendørsarealer holdes rene. Den kan også sagtens anvendes i hjemmet. Har du hund derhjemme, og går du tit en tur med hunden udenfor i et område, hvor der ikke er et hundetoilet tilgængeligt? Så kan du også med fordel stille dit hundetoilet på din altan og tømme beholderen efter behov. Så slipper du for at de fyldte hundeposer ligger og lugter i din affaldsspand i hjemmet.

Gå ikke glip af disse kategorier

ParkbænkeCykelstativerHavestole & bænke