Publikumhegn

Et afspærringshegn kan være anvendeligt til mange forskellige anledninger, hvor der af den ene eller anden grund er behov for at spærre et areal af. Det kan eksempelvis dreje sig om en byggeplads, en festival eller et område, hvor man afventer en flyttebil.
Til udendørs koncerter kan et afspærringshegn være nyttigt til at holde styr på mængderne af mennesker, der vil ind og høre musik. Med et afspærringshegn kan man holde styr på dem og få mulighed for eksempelvis at tjekke deres billet, inden de bliver lukket ind.
Også til udstillinger, stævner eller væddeløb kan et afspærringshegn være aktuelt, således at der klart er afmærket, hvor folk må færdes, og hvor de ikke må. På et lager kan et afspærringshegn bruges til at afgrænse områder, hvor kun bestemte varer må ligge eller angive, hvilken vej man skal gå på et givent område.

Festivalhegn

Sommer er festivaltid, og hvis der er steder, det er nødvendigt med afspærring, er det i høj grad her. Både ved de forskellige madboder og øltelte og ikke mindst ved toiletterne er der behov for afspærring for at guide gæsterne de rigtige steder hen og ikke mindst sikre, at folk ikke står oveni hinanden og bliver mast.
Ved selve indgangen skal man have fat i et decideret festivalhegn, som man ikke lige kan forcere og dermed snyde sig ind og blande sig med gæsterne, der har betalt for deres billet.

Byggepladshegn / byggehegn

På byggepladser har man ofte kostbart materiel stående, og både for at passe på det, men også for at uvedkommende ikke kan gå ind og potentielt komme til skade, opsætter man mange steder byggepladshegn, når byggeriet går i gang, og fjerner det først, når projektet er færdigt.

Hegn til byggeplads

Et hegn til byggeplads er altså værd at overveje, hvis man har dyrt udstyr stående, som man naturligvis ikke ønsker at få stjålet. Selv om man er forsikret, er det ærgerligt at blive sat bagud med byggeriet, fordi man var nødt til at anskaffe nyt udstyr.

Afspærringsbarriere

Der findes altså flere forskellige typer af afspærring, og hvilken man skal vælge, afhænger af hvad man skal bruge den til. Til nogle formål er et lille hegn hensigtsmæssigt, mens det ved andre lejligheder, er mere relevant med en afspærringsbarriere.
Hos AJ Produkter fører vi en lang række produkter til afspærring. Gå på opdagelse i vores udvalg her på siden og bestil allerede i dag, vi sidder klar til at tage imod din bestilling.

Gå ikke glip af disse kategorier

ParkbænkeCykelstativerHavestole & bænke