Hold styr på tiden med et vægur

I en travl hverdag, er det vigtigt at holde styr på tiden – og her er et vægur en stor hjælp. Mange holder måske styr på tiden ved at kigge på mobiltelefonen, men i visse situationer har man den ikke på sig, eller måske er det ikke passende at tage den frem. Her er det nemt og hurtigt at have et vægur hængene, så alle kan se hvad klokken er. Det gælder både på arbejdspladser, skoler og i institutioner, hvor der skal være styr på møder, aktiviteter, eller pauser i løbet af dagen. Hos os finder du et stort udvalg af ure til væggen, som du nemt kan hænge op, hvor alle kan se dem. Tag et kig på vores udvalg og find dit foretrukne vægur.

Klassiske og moderne vægure

Her på siden finder du hele vores udvalg af vægure. De kommer både i klassiske og moderne designs, så du kan vælge den type ur, der passer bedst ind i stilen på din arbejdsplads. Er der en moderne indretningsstil kan det være at et digitalt vægur passer bedst ind, mens et klassisk ur med tal måske passer bedre ind i en traditionel stil. Vi har heldigvis begge dele, så når du køber kontortilbehør, så kan du nemt finde et vægur der passer ind. Det er de små detaljer der gør forskellen, så brug et vægur som prikken over I'et, sammen med skrivebordstilbehør, papirkurve og opslagstavler, som giver stemning til rummet og samtidig gør hverdagen nemmere på arbejdspladsen.

Vælg mellem forskellige typer vægure

Et ur er ikke bare et ur og faktisk er der mange forskellige typer vægure at vælge imellem. Du skal for eksempel beslutte dig for om det skal være digitalt eller med en traditionel urskive, som enten har tal eller streger der markerer de forskellige tider. Skal uret bruges på en skole eller institution, kan det være en fordel at vælge et med tal, som giver børnene mulighed for at lære klokken. Skal du derimod bruge et smart vægur til arbejdspladsen, så kan et digitalt vægur måske passe godt ind. Læs mere om de forskellige typer vægure herunder og vælg det, der tiltaler dig mest.

Traditionelt vægur

Her på siden kan du finde traditionelle vægure med urskiver der har tal eller stegmarkeringer. De kommer i forskellige designs og med fejende visere eller klassiske visere, alt efter hvad du foretrækker.