Få et flot sølv vægur med tal som udendørs ur

Vores sølv vægur med tal til udendørs brug giver dig en tidløs klassiker til at vise klokken for medarbejdere, venner, familie osv. Skab den ekstra værdi med dette udendørs ur i flot aluminiumsramme, som nemt kan aflæses pga. urets store urskive, tydelige tal og størrelse. Perfekt til både hjemmet såvel til arbejdspladsen, hvor medarbejderne skal kunne holde styr på tiden i rygepausen.

Quartz ur – også som udendørs ur

Der er mange gode grunde til at vælge et udendørs ur med quartz-urværk. Det klassiske vægur er drevet af et AA-batteri, som rent teknisk styres af en lille kvartskrystal inde i uret. En funktion der sparer på ressourcer og midler i fremtiden, da det ikke er lige så dyrt at skifte batterierne som ved traditionelle batteridrevne urer.
Desuden er uret designet med en beskyttelseslinse af slidstærkt glas, der tåler vind og dårligt vejr, hvilket er en perfekt funktion at have til udendørs brug. Så hvis du skal have det helt rigtige udendørs ur, er dette fine sølv vægur det helle rette ur til opgaven.

Dit nye udendørs ur – flot vægur med tal

Kombinationen af den store urskive på uret, samt urets flotte tal er den helt perfekte løsning, hvis du står og mangler et solidt vægur til udendørs anvendelse. Uret er særdeles velegnet til:
• Sportshaller
• Skoler
• Arbejdspladser
• Ungdomsinstitutioner
Hård vind, blæst, regn og slud skal du ikke tænke på, da dette sølv vægur med tal besidder de helt rette parametre til udendørs brug. Du kan derfor trygt hænge vores flotte vægure fra vores sortiment op udendørs og nyde synet af de fine udendørs ure i mange år.

Har du spørgsmål angående flotte vægure til udendørs brug?

Har du spørgsmål til vores udendørs ur, eller andre produkter? Så tøv ikke med at kontakte os hos AJ Produkter. Vores kunders tilfredshed er vores absolutte førsteprioritet, og vi vil derfor med glæde hjælpe dig med råd og vejledning, så du finder det helt rette udendørs ur til lige præcis dine behov. Vi sidder klar på chatten til at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til jeres virksomhed eller hjem – kontakt os i dag og kom et skridt tættere på at finde flotte vægure til jeres vægge.