Indretning af kontor - reception og lounge

Få inspiration til indretning af kontor

På et kontor skal der naturligvis være borde, stole og reoler til at opbevare mapper og andre sager. Der skal dog også andre ting til, for at kontoret fungerer optimalt. Det samme gælder for receptionen og virksomhedens loungeområde, for her kan der være behov for mange små og store ting, det kan være nyttigt at have i det daglige.
Det kan for eksempel dreje sig om ting som et ur, en kalender til planlægning af opgaver eller et lille tæppe, der gør rummet hyggeligt og samtidig dæmper støj. Det kan også være lamper og opslagstavler, og alle disse ting bidrager til at kontoret fungerer optimalt og at det er rart, eller i det mindste ikke ubehageligt, at opholde sig der.

Stort udvalg af produkter til indretning af lille og stort kontor

Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af produkter til indretning af kontorer, uanset om der er tale om et storrumskontor, et mellemstort kontor eller et mindre kontor til én eller ganske få medarbejdere. Hos os finder du både store og små produkter som alle er med til at gøre kontoret eller receptionen funktionelt og behageligt.

Indretning af reception på kontoret

I nogle virksomheder er receptionen blot en del af kontoret, og også i denne situation er der behov for indretning med eksempelvis et ur eller en opslagstavle. Du finder det hele hos AJ Produkter, hvor vi har alt, du skal bruge for at indrette kontoret eller receptionen.

Lounge indretning - indret et hyggeligt lounge område på kontoret

Har man et stort kontor, kan det være en mulighed at indrette en del af til loungeområde, hvor man eksempelvis kan sætte sig godt et øjeblik og måske læse dagens post eller i et fagblad, og hvor man kan holde uformelle møder. Her kan man få ting som en sofagruppe, et tæppe og et par grønne planter skabe et hyggeligt loungeområde til både gæster og kontorets egne medarbejdere.

Køb produkter og få inspiration til hjemmekontoret

Hos AJ Produkter finder du inspiration til både arbejds- og hjemmekontoret. Flere og flere får mulighed for at arbejde hjemme, og da er det rart med et velindrettet hjemmekontor frem for en interimistisk kontorplads, hvor man ikke føler sig inspireret og produktiv. Se vores store udvalg af møbler til dit kontor, uanset om der er tale om et hjemmekontor eller på selve arbejdspladsen.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker