Pædagogisk tidtagerur til tavleundervisning

I undervisningen kan man af og til have brug for at tage tid på noget, og da er det relevant med et tidtagerur. Tidtageruret kan bruges til flere formål, blandt andet til selve undervisningen men også i forhold til, hvor længe eleverne skal sidde stille og have undervisning før de kan få en pause og få rørt kroppen lidt.
Netop fysisk aktivitet i undervisningen har der siden skolereformen været stort fokus på i de danske skoler, og meget tyder på, at eleverne lærer bedre og føler sig mere motiveret til at modtage undervisning, hvis de i løbet af undervisningen får bevæget sig og løsning op i kroppen.
Her kan tidtageruret komme i spil, for da kan man eksempelvis indrette undervisningen, så man hver halve time skal op og bevæge sig i fem minutter, og med et tidtagerur er det let at holde styr på tiden fremfor med et armbåndsur eller en mobiltelefon.

Time timer ur til undervisningsbrug

Rundt omkring på landets skoler er det i dag almindeligt med et timer ur til undervisningsbrug, og hvis du selv er på udkig til et til undervisning på din skole, er du kommet til det rette sted, for hos AJ Produkter fører vi flere forskellige timer ure til undervisningsbrug.
Uanset om du ønsker et ur, der kan hænge på tavlen eller stå på kateteret, finder du det hos os, så gå på opdagelse i vores sortiment og find det helt rigtige tidtagerur.

Timer ur til skoler og institutioner

Ikke kun i skoler men også på institutioner kan det være relevant at have et tidtagerur til brug i de forskellige aktiviteter. Også ved håndvasken kan det være aktuelt med et ur, så børnene ikke sjusker med at vaske hænder men gør det på tid, så man er sikker på at hænderne er helt rene. Den slags er vigtigt at lære, og her kan man altså gøre brug af et tidtagerur for at sikre, at vaskning af hænderne ikke overstås på få sekunder, men at man giver sig tid til opgaven.

Magnetisk tidtagerur der kan ophænges på whiteboard

I dagens undervisning anvendes mange steder whiteboard, og hvis man har behov for et hængende tidtagerur, kan man vælge et magnetisk et af slagsen, som netop kan sidde på whiteboardet. Her kan både elever og lærer se uret og følge med i, hvor længe der er til næste bevægelsespause eller hvor lang tid der er tilbage til at løse en given opgave.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde