Sikkerhedsgitter til trappe

Børn er nysgerrige, og det ligger i deres natur at gå på opdagelse og udforske. Det er et sundt tegn, men hvis man får bevæget sig ind på steder, man ikke skulle, kan man potentielt komme til skade. Derfor benytter man i mange vuggestuer, børnehaver og dagplejer et sikkerhedsgitter i døre, så de små ikke kan gå igennem.
Særligt ved trapper er det aktuelt med et sikkerhedsgitter, for det kan i værste fald være livsfarligt at falde ned ad en trappe. Det kan det for både børn og voksne, men da et lille barn endnu ikke har fuld kontrol over sin krop, er det mere udsat for at falde end en voksen.

Sikkerhedsgitter til børn og babyer

Et sikkerhedsgitter kan altså øge sikkerheden betydeligt i både dagplejen, vuggestuen og børnehaven, og netop sikkerhed skal have en høj prioritet, når man arbejder med og har ansvaret for børn, uanset om det er andres eller ens egne. Derfor kan et sikkerhedsgitter også være aktuelt i hjemmet, så man har styr på de små, og de ikke stikker af og laver ulykker.

Sikkerhedsgitter uden skruer

Et sikkerhedsgitter sættes op i eller uden på dørkarmene og fungerer som en låge, man kan åbne og lukke. Nogle gitre er forsynet med en lås, så man er ekstra sikker på, at børnene ikke kan åbne lågen og gå ud.

Sikkerhedsgitter 130 cm

Sikkerhedsgitre findes i flere forskellige størrelser, men en ofte efterspurgt bredde er 130 cm, der passer til mange døre. Det er vigtigt, at gitteret passer perfekt til døren og der ikke er sprækker, hvor et lille barn kan klemme sig igennem og slippe ud.

Trykmonteret sikkerhedsgitter

Hvis man ikke ønsker at bore huller i vægge eller dørkarme, kan et trykmonteret sikkerhedsgitter være en mulighed. Denne type gitter er let at montere og efterlader ingen mærker. Hvis der en dag ikke længere er behov for et sikkerhedsgitter, kan man nemt afmontere det uden at kunne se, der har været et gitter.
Hos AJ Produkter kan du købe et sikkerhedsgitter til din dagpleje eller institution. Vi har flere forskellige modeller, og du kan se vores udvalg her på siden. Bestil dit nye sikkerhedsgitter allerede i dag og øg sikkerheden for de små. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling, og hvis du har spørgsmål til vores sikkerhedsgitre eller andre produkter, er du velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller i chatten.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde