Klemsikring til inderdøre, svingdøre og tunge døre

I institutioner som børnehaver, vuggestuer, skoler og fritidsordninger kan det være nyttigt at montere klemsikring, så de små ikke får fingrene i klemme i dørene. Børn er nysgerrige og vil gerne udforske, og når man går på opdagelse, kan man let få fingrene i klemme. Det kan naturligvis også ske for voksne, men børn er mere udsat for at få klemt fingrene end voksne.
Det kan gøre frygteligt ondt at få sin finger i klemme, og særligt for små børn kan det være meget smertefuldt. Det kan man imødegå med klemsikring til døre, og på den måde skabe et mere sikkert miljø for de små.
Selvom det er meget aktuelt på steder, hvor børn færdes, kan klemsikring også være relevant på eksempelvis værksteder og andre steder med tunge døre, inderdøre eller ved svingdøre på eksempelvis biblioteker og supermarkeder.

Undgå at hænder og fingre klemmes i dørens hængsel

Med en klemsikring er det muligt at forhindre, at hverken små eller store fingre kommer i klemme i dørens hængsel, og denne simple anordning kan derfor være meget værd. Et barn der har klemt sin finger kan være næsten utrøsteligt, og selvom det kan ske for alle, bliver forældrene sjældent imponerede, når deres barn kommer til skade i institutionen. Hvis der derimod er tale om en arbejdsplads, kan en klemt finger gøre en medarbejder uarbejdsdygtig i flere dage.

Klemsikring monteret uden værktøj

Visse typer af klemsikringer kan monteres helt uden værktøj og er dermed let at sætte op. Glem alt om boremaskiner, rawplugs, skruer og vatterpas. Det er noget, institutionens personale selv kan klare, og der behøver dermed ikke tilkaldes pedeller eller håndværkere for at montere klemsikringen. Det er med andre ord noget, alle kan gøre, og monteringen af en klemsikring tager kun et øjeblik.

Skab et sikkert miljø på institutionen med klemsikring på døre

Både på virksomheder, men i særdeles også på institutioner, hvor børn har deres gang, bør sikkerheden være i højsædet. Det kan klemsikring på døre være med til at sikre og således skabe et trygt og sikkert miljø for børnene såvel som personalet. En klemt finger kan gøre ondt i flere dage, men med en klemsikring er det slut med at få fingrene i klemme.
Se vores udvalg af klemsikringer her på siden og bestil allerede i dag. Vi står klar til at sende dine varer afsted og hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde