Brug en bogvogn til transport og opbevaring af bøger

Her på siden finder du et udvalg af bogvogne, som du kan bruge til smart og ergonomisk transport og opbevaring af bøger. Med en bogvogn på hjul kan du flytte et større antal bøger mellem forskellige rum eller afdelinger, på en nem og hurtig måde. Dette er den mest ergonomiske løsning, idet du ikke skal bære vægten af bøgerne selv og på den måde forebygger overbelastning af ryggen. Vores bogvogne er blandt andet populære som biblioteks bogvogne, på skoler eller i børnehaver, hvor der er behov for fleksible løsninger. Se vores udvalg her på siden og find den bedste løsning til dine behov.

Bogvogne i høj kvalitet

Vores bogvogne er alle i høj kvalitet, så de kan modstå lidt af hvert. De er produceret i finer eller laminat, som er både robust og rengøringsvenligt. Visse af vores bogvogne kan bære op til 50 kg, hvilket gør det muligt at flytte eller opbevare et stort antal bøger. Dette er f.eks. nyttigt, hvis du skal bruge den som biblioteksvogn. Flere af vognene kan desuden fås i forskellige farver, så du kan tilpasse din bogvogn til den øvrige indretning på arbejdspladsen. Modsat vores hyldevogne er bogvognene lukket bagtil, så bøgerne kan stå oprejst i vognen. Det gør det nemt at finde netop de bøger du skal bruge, når du flytter dem rundt på vognen. På den måde er en bogvogn den ideelle opbevaring til bøger.

Praktiske og fleksible bogvogne

En bogvogn er en praktisk og fleksibel del af indretningen. Vores bogvogne er designet med praktiske detaljer, som gør hverdagen lidt nemmere. Det gælder eksempelvis kørehåndtag, som gør det let at skubbe vognen med bøger. Nogle kommer med bremse, mens andre kommer uden. Skal du eksempelvis bruge bogvogne i en daginstitution, så bør du vælge en variant med bremser, for at sørge for at sikkerheden er i orden. De store bogvogne har bagud hældende hylder, som sikrer at bøgerne ikke falder ud ved kørsel. Disse er f.eks. praktiske som biblioteksvogne. Desuden har de flytbare hylder, som gør det muligt at indrette vognen efter behov. De mindre bogvogne til børn er lave i højden og indrettet efter børnenes behov. Det gør dem til en oplagt del af indretningen i skole eller institution.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde