Serveringsvogne til skolekantine

Vores serveringsvogne er lavet af en høj kvalitet, hvor opretholdelse af god hygiejne er taget i fokus. Det betyder at man nemt kan rengøre vognene efter brug, samt at de kan holde til lidt af hvert. Derved får man et langtidsholdbart, men også praktisk redskab, som kan bruges i årevis. Kvaliteten af vores produkter er også hvorfor vi tilbyder 3 års garanti, hvilket også gælder serveringsvogne. Desuden er udvalget stort sådan at det er muligt at finde den perfekte vogn til formålet. Her kan man altså vælge mellem store eller små, samt et forskelligt antal hylder. Dertil er udvalget af rustfri vogne ligeledes stort, hvilket udgør en særlig praktisk serveringsvogn. De er nemlig yderst modstandsdygtige og kan derfor bruges til at servere mad på udendørsborde. Det er blot nogle af de mange typer serveringsvogne vi forhandler og du kan finde de resterende her på siden.

Serveringsvogne i mange farver

Selvom serveringsvogne er praktiske redskaber, må de alligevel godt være pæne. Hvis det hele skal spille sammen med de resterende kantinemøbler, er det essentielt at vælge nogle der matcher i farven. Så hvis kantinebordene har grønne ben, eller der hænger gule lydabsorbenter, kan man altså købe en serveringsvogn som matcher. Vi forhandler heldigvis et stort udvalg af farver, når det kommer til serveringsvogne. Dette inkluderer alt fra sorte og hvide til grønne og orange. Dertil er det naturligvis også muligt at købe de rustfri serveringsvogne, som kommer i en flot glat metalfarve. Således finder du altså vogne som passer til næsten alle skolekantiner, om det så er de farverige eller helt simple.

Praktiske serveringsvogne

Ligesom med mange af de produkter vi forhandler til skolekantinen, er vores serveringsvogne lavet med praktisk brug i øjemed. De bruges til at udføre en opgave og skal derfor fungere perfekt til formålet. Trods vi forhandler dem i flotte designs og materialer er dette altid topprioriteten. Særligt i henhold til brug i skolekantine, skal de være nemme at rengøre på en effektiv måde. Det er muliggjort ved brug af glatte overflader af materialer, som kan tåle man bruger rengøringsudstyr på dem. Samtidig kan de også købes med mange hylder eller kun en enkelt. Derved kan man tage mange ting på en gang, hvilket betyder man mere effektivt kan fjerne affald og madrester fra kantinebordene. Ikke kun kan det gøres nemt, men det kan også gøres hurtigt så affald ikke ophobes i kantinelokalet.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde