Komplette kantinesæt

Kantinesæt med kantineborde og stole

Vores kantinesæt består af komplette sæt af kantineborde og stole, som giver dig mulighed for at købe det hele samlet. Vores kantinesæt er særligt velegnede til kantiner, spiseområder og køkkener, hos virksomheder eller uddannelsesinstitutioner. Kantineborde og stole i høj kvalitet er vigtigt, da disse møbler dagligt skal benyttes af mange forskellige mennesker. Derfor tilbyder vi slidstærke møbler, som er lette at rengøre og vil holde i mange år. Du finder mange forskellige designs her på siden, så du vælger selv om du ønsker et kantinesæt der er klassisk eller mere moderne. Ønsker du en kombination der ikke fås som sæt, så kan du selvfølgelig også købe vores kantineborde og kantinestole hver for sig. Vi tilbyder desuden også barborde og barstole, hvis du ønsker noget i denne stil. Find dine favoritter her på siden.

Kantinesæt og restaurantmøbler

Vores kantinesæt er ikke kun velegnede til kantinen – de kan nemlig også bruges som restaurantmøbler, i selskabslokaler, eller som konferencemøbler. Har du en restaurant, så er det vigtigt at dine gæster kan sidde behagelig, samt at møblerne er lette at vedligeholde og rengøre. Hertil fungerer vores kantinesæt godt, da de er designet til at modstå lidt af hvert. Stolene er desuden nemme at opbevare, da de kan stables og derved sparer du gulvplads og letter rengøringen. Har du brug for en endnu mere fleksibel løsning, så kan vi anbefale vores udvalg af klapborde og klapstole. De kan f.eks. bruge i selskabslokaler, som skal tjene forskellige formål.

Køb kantinesæt samlet og spar penge

Har du brug for nye kantineborde og stole, så kan det godt betale sig at købe vores kantinesæt. Her får du nemlig de møbler du skal bruge, i en samlet pakke, hvor du blot skal vælge hvilket kantinesæt du ønsker. Samtidig sparer du penge ved at købe det til pakkepris. Vores kantinesæt består af et bord med enten rund eller rektangulær plade, med et antal stole der passer til bordets størrelse. Kantineborde og stole er sammensæt i designs og farver der passer sammen, så du får et stilrent udtryk.

Kantineborde og stole i høj kvalitet

Vores kantinesæt er designet til at blive brugt i forskellige miljøer og kan modstå meget slid. Mange af bordene har en laminatoverflade, som er glat, hård og ridsefast. Derudover kan de fleste af bordene stå på ujævne overflader, da de har justerbare ben. Skal du bruge møblerne i lokaler af ældre dato, vil det derfor stadig være muligt at sidde behageligt ved borde der ikke vipper. Med hensyn til mødearrangementer vil dine medarbejdere kunne sidde på en behagelig måde i vores slanke og stilfulde kantine stole. Der er forskellige typer stole alt efter, hvad du ønsker. Vi tilbyder nogle med vandfaldskant på forsiden af stolen, hvilket hjælper med at reducere trykket på dine lår og forbedrer blodcirkulationen når du sidder. Du kan vælge tilbud, der har et varierende antal stole, fra 4 til 6. For flere detaljer, klik på de enkelte sæt og læs mere.

Gå ikke glip af disse kategorier

KantinebordeBarbordeKlapstole