Legetæpper til babyer og børn

Legetæpper er næsten uundværlige i dagplejen eller vuggestuen, og det er da også et utroligt populært stykke inventar på disse steder, hvor små børn skal lege og have det rart. Et legetæppe kan danne baggrund for timevis af sjov og leg, og kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan lege på et legetæppe.
Legetæpper er særdeles velegnede til babyer og mindre børn, som ikke kan bevæge sig så ubesværet som de lidt større børn, der kan foretrække andre former for leg end leg på et legetæppe. Netop derfor ses legetæpper tit i vuggestuer og dagplejer og ikke mindst i hjemmene, hvor et legetæppe mange steder er at finde i børneværelset hos de mindste.

Legetæppe med tryk

Et legetæppe er næsten altid med tryk, og her kan der være mange forskellige motiver at vælge mellem. Hvis barnet viser interesse for at lege med biler, er det et sikkert hit med et legetæppe med veje, hvor man kan køre med sine legetøjsbiler. Her er der både huse og rundkørsler, man skal manøvrere rundt mellem, og dette kan give anledning til megen sjov og leg. Dette er især et hit på mange drengeværelser, men absolut også på pigeværelser.

Legetæpper til piger og drenge

Legetæpper er til både piger og drenge, og udover legetæppet til leg med biler findes der mange andre legetæpper, man kan vælge. For eksempel kan man vælge et tæppe med forskellige figurer, som man kan have sjov med at tælle eller på anden måde lege med. I dagplejen kan et sådant legetæppe bidrage til både leg og læring, og både af denne grund, men også at tæppet er meget dekorativt, vælger mange dette tæppe.

Bløde legetæpper af polypropylen

De fleste legetæpper er fremstillet af polypropylen som er et blødt materiale og derfor velegnet til børn. Her er der intet, man kan rive sig på, og skulle man falde på tæppet, lander man blødt. Polypropylen er et skumlignende materiale og danner altså et sikkert underlag for sjov og leg i institutionen, i dagplejen og på børneværelset.
Et legetæppe vejer ikke meget og kan derfor tages med, hvis dagplejen skal på udflugt eller børnene derhjemme skal passes hos bedsteforældrene. Da kan man blot pakke tæppet sammen og lægge det i bilen, tage det under armen eller lægge det i kurven under barnevognen.
Se vores udvalg af legetæpper og måtter her på siden og bestil allerede i dag.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde