Store tørrevogne

Tørrevogne bruges på skoler til at opbevare eksempelvis tegninger og akvareller, mens de tørrer. Her ligger de sikkert uden at røre kunstværkerne ovenover eller nedenunder, og en tørrevogn er altså en praktisk måde at tørre værker på.
Tørrevogne er desuden praktiske, fordi tegninger og andet kun optager plads i højden, i modsætning til hvis man spreder dem ud på borde, hvor de vil optage meget plads. Tørrevognene har hjul, hvilket betyder at de let kan køres rundt, og man derfor ikke behøver at bære en våd tegning eller akvarel rundt og risikerer at tabe det, gå ind i noget med det eller at farven løber.
Hvis du er på udkig efter store tørrevogne til eksempelvis skolebrug, er du kommet til det rette sted. Vores store tørrevogn er udstyret med hjul og har plads til hele 25 ark. Begge vores tørrevogne er fremstillet i stål og malet i en flot rød farve, som appellerer til den kreative hjernehalvdel i enhver kunstner.

Små tørrevogne

Hvis vores store tørrevogn er lige i overkanten, kan du overveje vores lille model. Ligesom dens storesøster har den også hjul, så du let kan køre den rundt i værkstedet eller undervisningslokalet, og på denne model er der plads til 17 ark.

Tørrevogne til skole brug

Tørrevogne er særligt egnet til skolebrug, hvor mange kunstnere arbejder samtidig og har brug for at tørre deres værker samtidig. Da er tørrevogne praktiske, da der kan ligge op til 25 tegninger på samme vogn, hvilket i mange tilfælde vil være nok, da der sjældent er flere kursister end det.
I mange tilfælde vil den lille tørrevogn med 17 rum være nok, men hvis man vil være på den sikre side, kan det altså være en mulighed at købe den store model med 25 rum.

Rack til tørring af malerier

Man kan også kalde en tørrevogn for et rack til tørring af malerier, akvareller og tegninger. Med en tørrevogn er racket på hjul og kan altså flyttes rundt, også mens kunstværkerne er våde. Således skal kursisterne, der sidder længst væk fra racket altså ikke bære deres værk så langt med risiko for, at der sker noget under transporten.
Det er dog ikke kun til skolebrug, at et rack eller en tørrevogn kan være aktuelt, for også på værksteder, hvor flere kunstnere arbejder, kan dette stykke inventar være relevant. Også her kan det knibe med bordplads nok til at alle kan brede deres tegninger eller malerier ud til tørre, og da kan man altså overveje en tørrevogn.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde