Ventilatorer og blæsere til kontoret

Det er vigtigt for arbejdsmiljøet at holde en god temperatur på kontoret. Med en ventilator fra AJ Produkter holdes rummet køligt og behageligt - selv på varme sommerdage. Luftblæseren giver rummet en kølig temperatur, som gør arbejdsdagen mere behagelig for alle på kontoret.
Bordventilatoren kan med fordel bruges på hjemmekontoret, da den ikke fylder meget. Med en gulvventilator kan man skabe luftcirkulation i et større område, perfekt til større lokaler med mange mennesker. Den virker perfekt til kontoret, klasselokalet eller konferencelokalet.

Gulvventilator med justerbar højde og blæsehastighed

Vores gulvventilator kommer i en klassisk, hvid farve, som passer godt ind i alle typer lokaler. Med en ventilator på fod er der mulighed for at justere både højden og hastigheden. Man kan købe en blæser til gulv eller til bord, alt efter hvilken effekt man er ude efter. En ventilator på fod står frit i lokalet, hvilket giver mange muligheder for placering.
En justerbar gulvventilator kan forfriske luftstrømmen for flere personer samtidig, afhængig af hvor den placeres i rummet. Den justerbare højde på ventilatoren gør, at den nemt kan indstilles efter behov. Gulvmodellen kommer med en stor ventilator, som hurtigt kan forfriske luften på et stort areal.

Mini ventilator til bordet

Med en mini ventilator der blæser kold luft, får du en praktisk og flytbar ventilator til bordoverfladen. Koldluftsblæseren bliver din bedste ven på de varme sommerdage. Med bordblæserens mange indstillingsmuligheder kan man nemt opnå den ønskede effekt. Desuden kan bordventilatoren nemt flyttes rundt efter behov.
Ventilatorhovedet kan justeres op og ned samt skifte mellem den oscillerende og fikserede position. Den lille bordventilator passer til alle typer skriveborde - store som små. Den hvide farve giver et stilrent udtryk, som skaber en rigtig fin indretningsdetalje.
Det er nemt og hurtigt at komme i gang med at bruge bordventilatoren, da den leveres samlet.

Praktiske luftblæsere og koldluftsblæsere

Alle vores ventilatorer er praktiske og sikrer en god temperatur i rummet. Med de forskellige ventilatorstørrelser og hastighedsindstillinger er der rig mulighed for at vælge den, der passer din situation bedst. Vores praktiske ventilatorblæsere opfrisker rummet på ganske kort tid.
Både gulvventilatoren og bordventilatoren er praktiske og oplagte muligheder, hvis du mangler en effektiv løsning til nedkøling af kontoret. En god ventilator sikrer god temperatur og frisk luft på arbejdspladsen, så alle kan yde deres bedste i løbet af arbejdsdagen.