Aktive stole giver både variation og energi

Den bedste arbejdsstilling er din næste. Naturlig variation i løbet af arbejdsdagen er ikke kun den mest skånsomme for kroppen, den giver også ekstra energi. Ergonomiske mobile stole er den perfekte løsning for dig, der sidder meget ned på arbejdet, men stadig ønsker at få mere motion ind i dagligdagen. 

Kroppen er skabt til at bevæge sig

At sidde stille i flere timer hver dag har en negativ indvirkning på kroppen. Dette er almindeligt kendt. Kroppen er skabt til at bevæge sig og har gavn af fysisk aktivitet. Det er derfor bedst at undgå statiske stillinger på arbejdet og at variere din arbejdsstilling ved dit skrivebord så ofte som muligt. Så glem ikke at holde en pause fra det stillesiddende arbejde og skift regelmæssigt stilling - ikke kun mellem siddende og stående arbejde, men også mellem forskellige typer stole.

Hjælper dig til at yde dit bedste

En enkel og effektiv måde at variere arbejdsstillingen på er at bruge såkaldte aktive stole. Det er ergonomiske stole, der aktiverer og styrker ryg- og bæltemusklerne på forskellige måder, forbedrer din kropsholdning og øger blodcirkulationen. Bevægelse af kroppen har også en positiv effekt på energiniveauet og koncentrationen, hvilket igen bidrager til at øge både effektivitet og produktivitet.

Flere varianter at vælge imellem 

Balancestole, balancebolde og ståstøttestole er tre eksempler på aktive stole, hvis indbyggede ustabilitet udfordrer din balance og tvinger din krop til at arbejde ekstra hårdt - uden at du selv bemærker anstrengelserne. En sadelstol sætter dig i en ridestilling og giver dig automatisk en god kropsholdning, samtidig med at den aflaster dine skuldre, hofter og knæled. Hvis du gerne vil være rigtig aktiv, mens du arbejder, er der også kontorcyklen, som giver dig mulighed for at øge dit energiniveau og forbrænde energi - alt sammen i dit eget tempo.

Den optimale variation

Aktive stole kan bruges som supplement til den klassiske kontorstol - eller omvendt. Det er bedst at arbejde ved et højdejusterbart skrivebord, da det giver dig mulighed for nemt at skifte mellem stående, normalt siddende og aktivt siddende arbejde. Det sikrer også, at hver arbejdsdag er fuld af energi! 

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik