Madrasskab til institutioner og gymnastikhallen

Til opbevaring af madrasser er det praktisk med et madrasskab, hvor madrasserne kan gemmes af vejen, når de ikke bruges. På den måde sparer man plads, og madrasserne slides ikke af at ligge på gulvet og flyde. Herudover skal rengøringspersonalet kunne komme til at gøre rent, og da kan man altså vælge at opbevare madrasserne i et madrasskab.
Madrasskabe bruges især i institutioner som eksempelvis vuggestuer og børnehaver. Her sover børnene til middag på madrasser, og når der ikke soves, kan der leges på madrasserne. Her kan man også sidde rart og få læst en historie, se dukketeater eller synge sange. Når madrasserne ikke bruges, skal der være plads på gulvet til at lege med biler, bygge med klodser og en mængde andre ting, og da kan man sætte madrasserne på plads i et madrasskab, så de er af vejen.
Også i gymnastikhallen er der behov for opbevaring af madrasser, og også her kan det derfor være aktuelt med et eller flere madrasskabe til opbevaring af madrasser. Madrasskabet kan man placere i gymnastiksalens redskabsrum, hvor også gymnastikredskaber som trampolin, springbræt, bukke, måtter, bolde og andre ting opbevares.

Skab til opbevaring af gymnastik madrasser

Et skab til opbevaring af gymnastikmadrasser er praktisk, dels fordi madrasserne dermed er af vejen, og man kan bruge gymnastiksalen til eksempelvis at spille bold eller lave gymnastikøvelser men også for at holde orden i redskabsrummet. Her er det uhensigtsmæssigt at tingene ligger hulter til bulter, da man på den måde kan have svært ved at finde det, man skal bruge, og der går kostbar tid til spilde i de i forvejen relativt korte timer.
Det er derfor vigtigt at holde orden i redskabsrummet, så man let kan finde frem til de ting, man skal bruge, og da er et madrasskab utroligt anvendeligt. Her skal man være opmærksom på ikke at stille ting foran skabet men holde området umiddelbart foran fri, så man let kan åbne lågen og tage madrasserne ud.

Opbevaringsskab til madrasser

Har man mange madrasser, kan det være nødvendigt at indkøbe flere madrasskabe, da der typisk kun kan være et mindre antal madrasser i et skab. Med et forholdsvist smalt skab kan man nemlig lettere få madrasserne ind og ud af skabet, end hvis der var tale om et stort skab. I stedet kan man altså vælge at købe flere skabe. Man kan med fordel sætte skabene ved siden af hinanden, så man har madrasserne samlet.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde