Stort udvalg af garderobeskabe

Et garderobeskab er et praktisk møbel til at opbevare tøj i. I et garderobeskab kan der både være hylder, bøjlestang og skuffer, således at man både kan have jakkesæt, lange kjoler, bluser og strømper i skabet.
Garderobeskabet er uundværligt i hjemmet, men også på skoler og institutioner kan det være praktisk med et garderobeskab. Her kan personalet hænge deres overtøj, og børnene kan have ekstra tøj liggende.
Man kan dog også bruge et garderobeskab til andre ting end blot tøj, for her kan der også opbevares sengetøj, håndklæder, tæpper, puder, hynder, måtter og liggeunderlag. I virkeligheden kan skabet bruges til mange ting, men er altså særligt velegnet til tøj.

Billige garderobeskabe med hylder

Hvis du er på udkig efter et garderobeskab med hylder, behøver du ikke lede længere, for hos AJ Produkter finder du et bredt udvalg af billige garderobeskabe til brug i skolen, institutionen, dagplejen eller SFO’en.
I flere af vores skabe kan hylderne justeres, så man på den måde kan skræddersy sit garderobeskab til lige præcis det behov, man måtte have. Det er praktisk, for da kan man få plads til mange forskellige størrelser af ting, man har behov for at opbevare.

Vælg det rigtige garderobeskab efter mål

Garderobeskabe findes i mange forskellige mål, og for at komme hjem med det rigtige er det nødvendigt at se på, hvor skabet skal stå, og hvor meget plads der er til rådighed. Derefter kan man vælge mellem de skabe, der passer på målene.

Køb hvidt garderobeskab online

Når det kommer til farver, er hvid den foretrukne farve til et garderobeskab. Hvid er tidløst og neutralt og passer godt ind de fleste steder. Hos os kan du købe et hvidt garderobeskab online og få det bragt lige til døren.

Garderobeskabe 60 cm dyb og bred

Dybden på et garderobeskab kan variere, og det er altså ikke kun højde og bredde, der kan være forskellige fra model til model. Rigtigt mange garderobeskabe har en dybde på 60 cm, og hvis du har brug for et smalt garderobeskab, kan det være en mulighed at vælge et skab, der er 60 cm dybt og bredt.
Se vores store udvalg af garderobeskabe her på siden og bestil med få klik dit nye skab allerede i dag. Vi leverer til døren, og har du spørgsmål til vores garderobeskabe eller andre af vores produkter, sidder vi klar til at hjælpe dig på telefonen eller i chatten.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde