Stort udvalg af store- og små vægskabe

Til opbevaring af forskellige sager i skolen eller institutionen kan det være praktisk med et væghængt skab, men også på kontoret kan man have ting, der med fordel kan opbevares i et skab. Skabet kan man hænge i en højde, så man let kan komme til at lægge ting ind i skabet og tage dem ud igen. Det er praktisk og skåner ryggen, da man ikke skal bukke sig ned for at finde det, man skal bruge.
Herudover kan det være praktisk at hænge et skab op, så mindre børn ikke har adgang til skabet. Børn er nysgerrige og elsker at gå på eventyr i skuffer og skabe, men med et vægskab i voksenhøjde kan man altså undgå, at små pilfingre finder vej til skabets indhold.
Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af væghængte skabe, og uanset om du har brug for et stort eller et mindre skab, finder du det hos os.

Væghængte skabe med låger i glas og laminat

I nogle tilfælde kan det være praktisk at kunne se, hvad der er i skabet uden først at skulle åbne det, og da kan man vælge et vægthængt skab med låger i glas. Det kan desuden være relevant til udstilling af præmier, pokaler, priser og andre hædersbevisninger, som man er stolt af og gerne vil vise frem.

Vitrine vægskabe med glaslåger

Til det kan man også vælge et vitrinevægskab. Et vitrineskab benyttes ofte til opbevaring af service men kan også være flot på et kontor til udstilling af priser, pyntegenstande eller virksomhedens produkter.

Vægskabe i træ og laminat

Hos finder du vægskabe i både træ og laminat. Om man skal vælge det ene eller det andet afhænger til dels af rummets øvrige indretning men også af prisen. Laminat er typisk billigere end træ, og det kan derfor være værd at overveje til eksempelvis en institution.

Smalle og bredde vægskabe

Vægskabe findes i mange størrelser og udformninger, og hos AJ Produkter går du ikke forgæves, uanset om du er på udkig efter et bredt eller smalt vægskab. Se vores store udvalg af væghængte skabe her på siden og bestil med få klik allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling, og har du spørgsmål til vores skabe eller andre produkter er du velkommen til at kontakte os på telefonen eller i chatten, hvor vi er klar til at hjælpe.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde