Skoleskabe

Stort udvalg af skoleskabe

På en skole er der mange ting, der skal opbevares, og her kræves der forskellige opbevaringsmøbler. Et af de møbler, man ikke kommer udenom, er et skoleskab. Et skoleskab, eller måske flere skoleskabe, er praktiske mange steder på skolen, for eksempel i klasseværelset, lærerværelset, fysiklokalet og på skolens kontor.
Et skoleskab kan bruges til opbevaring af mange forskellige ting. I klasselokalet kan det dreje sig om ordbøger, ekstra kabler, tavleredskaber og andre sager. I fysiklokalet skal de forskellige instrumenter som bunsenbrænder, petriskåle, kolber, tragte osv. opbevares, og det kan man med fordel gøre i et skoleskab. Også i musiklokalet kan der være behov for et skab til at opbevare de mindre instrumenter som tamburiner, fløjter, rasler og castagnetter.

Køb skabe til skole brug

Hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af skabe til skolebrug. Her finder du skabe i mange forskellige modeller og størrelser, og uanset hvilken type skab, du er på udkig efter, finder du det hos os. Vi har skoleskabe med vinduer, skabe på ben eller skabe med sokkel. Har du brug for et skoleskab med hylder, finder du det også hos os.
En skole er andet og mere end blot klasselokaler, og også på skolens kontor kan et skab være nyttigt til opbevaring af ringbind, kontorartikler og forskellige andre ting. På lærerværelset kan der også være behov for en smule opbevaring, og da kan et skoleskab være en mulighed.

Skoleskabe til opbevaring

Et skoleskab er perfekt til opbevaring af mange af de ting, man har behov for at stuve ad vejen i klasselokalet, sløjdlokalet eller håndarbejdslokalet, hvor de forskellige materialer skal bringes ad vejen, når undervisningen er slut og lokalet skal bruges af nogle andre. Da kan man til de fleste ting benytte et skoleskab, mens der i nogle tilfælde kan være behov for skuffer eller reoler i stedet.

Væghængte skoleskabe

Væghængte skoleskabe kan være relevante i fysiklokalet, hvor man kan hænge skabet op over et bord, således at man udnytter pladsen i lokalet optimalt. Det er desuden praktisk at kunne have de ting, man skal bruge lige ved hånden i stedet for at skulle gå fra sit arbejdsbord til den anden ende af lokalet.
Se vores store udvalg af skoleskabe her på siden og bestil med få klik jeres nye skabe allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling og hjælpe, hvis du har spørgsmål til vores skabe eller andre produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde