Staffeli med opbevaring af malesæt

Børn elsker at være kreative, og i skolen, dagplejen, børnehaven og fritidsordningen lægges der vægt på at understøtte kreativiteten med mange forskellige aktiviteter, hvor man kan dyrke sine kunstneriske talenter og glæden ved at skabe.
De fleste børn holder af at tegne og male, og med et staffeli kan man stå godt og male og måske få følelsen af at være en rigtig kunstmaler. Et staffeli kan altså være et godt supplement til de kreative værktøjer i skoler og institutioner.
Når man maler, har man naturligvis brug for pensler, farver og andre sager. I nogle staffelier er der tænkt på dette, og staffeliet er udstyret med plads til opbevaring. Med et staffeli med opbevaring har man tingene samlet og skal ikke finde dem flere forskellige steder, inden man kan komme i gang.

Dobbeltsidet træstaffeli til at male 2 personer

Med børn er det ofte sådan, at hvis én vil male, er der også en anden der vil, og for ikke at komme ud i konflikter og diskussioner om hvem, der havde ret til at male ved staffeliet, kan man anskaffe et dobbeltsidet staffeli, hvor to børn kan male på hver sin side.
Dobbeltsidede staffelier kan også være praktiske, hvis hele klassen skal kunne male samtidig, for da kan det knibe med at få plads til måske 20 eller flere elever med hvert sit staffeli. Med dobbeltsidede staffelier sparer man det halve af pladsen, og det kan være det, der betyder at hele klassen kan have en maletime, hvor alle maler samtidig.

Malerstaffeli med to plastkurve til maling og tilbehør

Et malerstaffeli med kurve til opbevaring af maling, pensler, klude og andet kan være praktisk i skolen eller institutionen. På den måde har man det, man skal bruge lige ved hånden og skal således ikke afbryde den kreative proces for at lede efter farvetuber, pensler og andet.
En anden mulighed kan være at have en kurv eller kasse med alle remedierne i, som man kan tage frem og sætte ved siden af sit staffeli, når man skal male. Det er praktisk at have tingene samlet på ét sted, og det kan altså også lade sig gøre på denne måde.
Hos AJ Produkter har vi flere forskellige staffelier til skole- og institutionsbrug. Se vores udvalg her på siden og køb dine staffelier allerede i dag. Vi står klar til at sende dine varer afsted og hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde