Garderobemoduler

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Garderober til børnehaver og skoler

Med garderobemoduler er det muligt at skabe opbevaring af tøj og overtøj til mange personer. Modulerne sættes sammen og udgør tilsammen en garderobe, der passer til antallet af personer, der skal kunne hænge deres jakker og stille deres sko.
Hos AJ Produkter fører vi en lang række forskellige garderober til børnehaver og skoler. Modellerne adskiller sig ved eksempelvis hylder og rum til opbevaring af løse genstande, og her finder du et bredt udvalg af garderobeløsninger.

Smarte garderobe løsninger til institutioner

Vores smarte garderobeløsninger varierer i udformning, for når det gælder opbevaring af tøj, har skolebørn andre behov end eksempelvis børnehavebørn, som skal kunne hænge deres flyverdragt op, sætte mudrede støvler fra sig og have et sted at lægge huer og vanter.

Stort udvalg af garderober til institution

Hvis du sidder som leder eller indkøber og er på udkig efter en garderobe til din institution, er du kommet til det rette sted, for hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af garderober til netop institutioner og skoler. Her vil du med stor sandsynlighed kunne finde den løsning, der passer til jeres behov, så gå på opdagelse i vores store sortiment.

Opbevaring af tøj i en åben garderobe

I modsætning til en arbejdsplads, hvor medarbejderne har et lukket skab, som værdigenstande og personlige ting kan opbevares i, er det i skoler og institutioner mere hensigtsmæssigt med en åben garderobe. Her kan man hurtigt og nemt hænge sit tøj, når frikvarteret er slut, og ikke mindst finde det når klokken igen ringer ud og det er tid at komme ud at få rørt sig.

Garderobemodul med skuffer, knager og hylder

Som tommelfingerregel kan man sige, at jo mindre børnene er, jo mere opbevaring er der behov for. Små børn bruger både støvler, sko og sutsko samt flyverdragt, hue, vanter og måske en halsedisse. Alle disse genstande skal kunne opbevares praktisk, således at både forældre, institutionens medarbejdere og i et vist omfang børnene selv uden besvær skal kunne få fat i sagerne, og de ikke blandes sammen med de andre børns.
Alle forældre ved, hvor svært det kan være at holde styr på de store mængder udstyr, børn kræver, og da er det en stor hjælp ikke at skulle lede efter huer, vanter og ensomme sko, når dagen er omme og man skal skynde sig hjem og lave aftensmad. Med et garderobemodul med skuffer, knager og hylder er der plads til det hele, og man har et godt overblik over barnets sager.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde