Skoreol med hattehylde

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Skoreol til væggen med hattehylde

En skoreol med hattehylde er et praktisk møbel på skolen, hvor man kan sætte sine sko eller støvler, hvis man vil skifte til indefodtøj. På hattehylden kan man lægge hue, vanter eller måske en paraply. I dag går de færreste med hat, men hvis man gør, kan man altså også lægge den på hattehylden. På en skoreol med hattehylde findes desuden ofte knager, man kan hænge sin jakke på.
Netop på skolen er det oplagt med en skoreol til væg, for på gangene udenfor klasseværelserne er der masser af vægplads, man med fordel kan udnytte til garderobe. På den måde fylder overtøjet ikke i klasselokalet, og hvis der er tale om mudrede støvler eller våde jakker er det af hensyn til indeklimaet mest hensigtsmæssigt at opbevare det på gangen.

Hattehylde med skohylde

En skoreol med hattehylde kan også kaldes en hattehylde med skohylde, og i virkeligheden er der tale om det samme. På begge dele er der to hylder, nemlig en til sko og en til hatte, huer og vanter. Om man kalder det det ene eller andet betyder ikke så meget, for det vigtigste er, at der er plads til at opbevare både sko og hatte eller altså huer og vanter.

Skoreol væghængt med hattehylde

På skolens gange er det altså praktisk med en væghængt skoreol, men i eksempelvis garderober i konferencecentre, messecentre, koncertarenaer og mange andre steder kan det være mere praktisk med fritstående skoreoler, for her skal der opbevares mange sko og jakker.
I institutioner og skoler har man dog sjældent store områder som er disponeret til overtøj, og også derfor vælger man her ofte de væghængte modeller.
Hos AJ Produkter finder du en lang række forskellige skoreoler med hattehylde, og hvis du står og skal indrette den nye skole eller institution, er du kommet til det rette sted. Her finder du mange forskellige modeller i mange farver, og du kan købe både grundsektioner og påbygningsmoduler, således at du kan skabe en garderobe der passer til lige netop jeres behov.
Se vores store udvalg af skoreoler med hattehylde her på siden og bestil allerede i dag, vi sidder klar til at tage imod din bestilling. Hvis du har spørgsmål til vores skoreoler eller andre af vores mange produkter, er du velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller i vores chat, hvor vi er klar til at hjælpe dig.

Skostativer i metal på hjul

Hvis skoreolen af og til skal transporteres, kan et skostativ på hjul være en mulighed, for da kan man let køre reolen derhen, hvor den skal bruges. Det er straks mere vanskeligt med en reol uden hjul, og slet ikke muligt med en skoreol til væg.

Smarte skoreol og skostativ løsninger til institutioner

Hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af smarte løsninger til opbevaring af sko i skoler, dagplejer og institutioner. Se vores sortiment her på siden og bestil allerede i dag.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde