Garderobestativer i stål

I institutionen og dagplejen har børnene brug for at kunne hænge deres overtøj, og til det kan man benytte et garderobestativ. På et garderobestativ kan man hænge jakken på en knage, og hvis man har hue og vanter med, kan der på nogle garderobestativer være mulighed for at lægge dem på en hylde øverst. Der kan de ligge og tørre, hvis man for eksempel har haft sneboldkamp og de er blevet våde.
Garderobestativer er for det meste fremstillet i stål, da der her er tale om et letvægtsmetal, som er både slidstærkt, holdbart og ikke mindst billigt. Et garderobestativ i træ er væsentligt tungere og dermed mere besværligt at flytte rundt med, og derfor bruges der ofte stål til fremstilling af garderobestativer.

Garderobestativer med hjul

Hvis man har brug for at kunne flytte rundt med et garderobestativ, kan det være en mulighed at anskaffe et garderobestativ med hjul. Da kan man let køre stativet derhen, hvor der er behov for det. Et garderobestativ kan være temmelig uhåndterbart at have under armen, og derfor kan man med fordel overveje en model med hjul, hvis man ved, der kan blive behov for at flytte rundt med det.

Garderobestativ med skohylde

Om vinteren kan det være praktisk at kunne sætte sine mudrede støvler eller sko og skifte til indesko, og da kan et garderobeskab med skohylde være værd at overveje. Her kan støvlerne stå og tørre, mens man er til undervisning eller leger indenfor, og herudover risikerer man heller ikke at slæbe mudder og sjap med ind i rummet, hvor man skal lege.

Smarte garderobestativer til opbevaring af overtøj

Hos AJ Produkter fører vi mange smarte garderobestativer, og her kan du helt sikkert finde institutionens nye garderobestativ, uanset om du er på udkig efter et stativ med skohylde eller et uden, og uanset om du foretrækker et stativ med hjul eller et uden.

Fritstående garderobestativ til institutioner

Fritstående garderobestativer kan være praktiske til steder, hvor der ikke er vægplads, så man kan montere almindelige knagerækker og skohylder, eller hvis der er tale om, at garderobestativet skal kunne flyttes i forbindelse med arrangementer som forårskoncert, skuespil eller emneuge.
Se vores store udvalg af garderobestativer her på siden og bestil allerede i dag, vi står klar til at pakke og sende dine varer. Har du spørgsmål til vores garderobestativer eller andre af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller i vores chat, hvor vi er klar til at hjælpe.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde