Skoreoler

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Køb skoreoler hos AJ Produkter i dag

Hos AJ Produkter tilbyder vi hurtig levering, 7 års garanti samt vejledning i hvilken skoreol, der passer til dine behov. Herudover spænder vores udvalg af skoreoler og skostativer bredt, så du kan vælge mellem mange forskellige løsninger af skoreoler og skohylder.

Skohylder og skostativer til en pæn og organiseret entré

En skohylde eller et skostativ kan gøre en stor forskel i entréen og hjælpe med at holde dine sko organiserede og lettilgængelige. Der er sjældent noget værre end en rodet entré, og dette problem eliminerer vores skohylder og skostativer. Tag f.eks. et kig på vores lave skoreol AYA, som er en oplagt model, hvis du ikke har plads til en stor skoreol. Har du derimod plads til en stor skoreol, er vores skoskab ENTRY en god mulighed med 15 rum på hver side til opbevaring af sko, så man i alt kan opbevare 30 par sko. Dette skoskab kan stå som en ø i et lokale, mens samme model findes som vægthængt skoskab med 15 rum til 15 par sko.

Skoreol til væg - en pladsbesparende løsning

Vores skoreol til væg er en oplagt model, hvis du ønsker at spare plads. Man kan udnytte rummets kvadratmeter ved at have en vægthængt skoreol med 4 hylder i enten: mørkegrå birk, hvid eg, hvidt metal, eller grå metal. Vi tilbyder også en skoreol med bænk, som er populær i diverse institutioner. Man kan både bruge skoreolen til at opbevare fodtøj og man kan sidde på den, mens man tager sko på. Mangler du også opbevaring til dit overtøj, så kig i vores sortiment for tøjophæng.

Skoreol til mange sko – effektiv opbevaring af sko

Er du på udkig efter opbevaring af fodtøj til mange mennesker? Så er vores skoreoler den ideelle løsning. Vores garderobemodel ENTRY har 10 skohylder med plads til i alt 40-50 sko, som nemt kan udvides med flere moduler, så du kan have en komplet løsning til garderoben i en institution, svømmehal, fabrik eller i en sportsklub. Her er det også oplagt at have et skotørrestativ, som er oplagt til tørring af sko. Dette er ligeledes en smart løsning til børnehaver eller skoler.

Vi er klar til at guide dig i dit køb af skoreol

Inden du beslutter dig for hvilken skoreol, du ønsker at købe, kan du altid kontakte os for kyndig vejledning. Vi sidder klar mellem 8:00 – 16:00 mandag til torsdag og 08:00 – 15:30 hver fredag på vores online chat, for at hjælpe dig og besvare eventuelle spørgsmål. Hos AJ Produkter har vi hjulpet virksomheder og private i 45 år med at købe kontormøbler, lagerinventar, industriprodukter og meget mere. Derfor er vi overbeviste om, at vi også kan hjælpe dig!