3-personers sofaer til skoler og institutioner

guide til de rigtige reolsystemer

Hvilken type reolsystem er bedst for dig?

Læs vores guide

Flotte 3-personers sofaer til skole

Her på siden finder du et stort udvalg af sofaer, som ikke kun er funktionelle, men også har et flot udseende. Trods den høje siddekomfort og mulighed for aftagning af betræk, er vi nemlig ikke gået på kompromis med design. Om det er på et kontor eller en skole, skal designet stadig være nydeligt, da det bidrager til et mere behageligt miljø. Her kan du altså vælge mellem helt klassiske sofaer, men også nogle mere unikke. Herunder forhandles der sofaer med flotte træstel og ben. Dertil er der naturligvis også mange muligheder i henhold til selve formen på sofaen. Så er det eneste i mangler, er et flot sofabord og nogle puffer, som kan bruges i kombination med de nye sofaer.

3-personers sofaer i slidstærkt materiale

På institutioner og skoler skal man bruge robuste og slidstærke møbler. Ikke kun skal de bruges af børn, men når de bruges på en skole, betyder det også, at der er mange, som benytter sig af dem. Derved vil man altså opleve de hurtigere bliver slidte end hvis man havde dem derhjemme. Heldigvis er vores 3-personers sofaer lavet med præcis denne problemstilling in mente. De er nemlig lavet til at være modstandsdygtige og i stand til at holde til meget brug. Desuden indeholder flere af vores 3-personers sofaer muligheden for at tage betrækket af. Således kan man altså nemt aftage betrækket og rengøre det, hvis behovet skulle opstå. Trods den høje funktionalitet er siddekomfort og brugsværdi i fokus. Formålet med en sofa på skolen, er nemlig at tilbyde elever såvel som lærere, et komfortabelt sted at sidde. Således skal siddekomforten være i fokus, hvilket du kan forvente med en 3-personers sofa fra os.

Store sofaer til brug på skole

Til en skole er der ofte fornuft i at købe de større sofaer, hvis man har pladsen. Som oftest bruges de nemlig flittigt af eleverne og pladsen bliver derfor hurtigt brugt. Derfor har det altså sine fordele at investere i en 3-personers sofa fremfor en 2-personers sofa. Forskellen er nemlig ikke det store, men tillader altså for flere brugere af sofaen. Samtidig er det også en ganske simpel løsning, da man ikke behøver at købe flere dele. Man kan såmænd købe en enkelt 3-personers sofa og have den klar til brug kort efter. I modsætning til vores modulsofaer behøver man nemlig ikke flere dele, da den fungerer alene.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde