Indretningsdetaljer til kontor

Flot kontorindretning og ergonomisk tilbehør til kontor øger effektiviteten

Ergonomi er mere end bare stole og borde. Der er et hav af faktorer, der kan påvirke dine medarbejdere og deres arbejdsevne. Dårlige belysning anstrenger dine medarbejderes øjne, hvilket kan føre til hovedpine eller røde øjne. Dårlige struktur over daglige opgaver og møder skaber kaos og nedsætter arbejdshastigheden og effektiviteten.
Pres på kroppen af at stå op eller sidde ned over længere tid fører ligeledes til fysisk stres og ubehag i kroppen. Disse daglige gener kan forhindres med godt ergonomisk tilbehør til kontoret. Ved at investere i dine medarbejderes ergonomi i din kontorindretning, sørger du for, at de på længere sigt arbejder sundere og mere effektivt.

Bredt udvalg af praktisk tilbehør til kontor

Hos AJ Produkter har vi en bred vifte af praktiske indretningsdetaljer. Med vores store udvalg af lamper bringer du mere belysning på kontoret. Vores opslagstavler hjælper med at bygge bedre struktur på arbejdspladsen. Aflastningsmåtter tager presset af dine medarbejdere. Med vores detaljer og deres funktionalitet sørger du for, at ergonomien på din arbejdsplads er optimal, og dermed at dine medarbejdere ligeledes er glade og fysisk sunde.
Vores tilbehør til kontor kan fås i mange former og farver, hvilket betyder at de, udover deres praktiske evner, kan bruges dekorativt. Vores brede udvalg gør, at du kan finde den helt rigtige detalje i vores sortiment, der passer ind i din kontorindretning. Det bidrager til en harmonisk arbejdsplads, hvilket fører til mindre stres og et sundere arbejdsmiljø. Med vores udvalg af indretningsdetaljer kan du holde et gennemgående tema gennem dit kontor - med samme designs eller farver.

God belysning er en vigtig del af din kontorindretning

God belysning på kontoret er vigtigt for at skabe et sundt arbejdsmiljø. Dårligt lys kan genere dine medarbejdere og skabe fysisk stres. Ved at have de rigtige lamper sørger du for, at dine medarbejdere ikke anstrenger sig. Det vil øge effektiviteten på arbejdspladsen.
Hos AJ Produkter har vi et stort sortiment af stilfulde lamper i mange designs. Du kan finde både gulv- og loft lamper, der hjælper med at belyse dine arbejdslokaler. Vi har også bordlamper, der kan stå på dine medarbejderes skriveborde og justeres til deres individuelle behov. Med en god blanding af begge former for belysning sørger du for, at dine medarbejdere kan arbejde produktivt og effektivt.
Vores lamper er lavet af den højeste kvalitet. De kan fås i forskellige designs; alt fra retroinspireret til moderne eller klassiske modeller. Lamperne findes i forskellige farver som sort, grå og hvid. Med andre ord kan du finde netop den lampe, der passer ind til jeres kontorindretning i vores sortiment.

Få overblik og struktur med kontortilbehør som fx en opslagstavle

Opslagstavler hjælper med at skabe bedre struktur over planer, opgaver, deadlines og møder. Ved at skabe orden på din arbejdsplads forhindrer du kaos, og dermed øger du produktiviteten. Hos AJ Produkter tilbyder vi et bredt sortiment af højkvalitets opslagstavler, så du kan have struktur og orden i dine vigtige møder og præsentationer.
Opslagstavlerne er lavet af diverse materialer, der giver forskellige funktioner. Kork- og stoftavler virker godt med nåle, der fungerer bedre til en travl hverdag. Metal- og glastavler virker godt med magneter, der er mere stilfulde til møder og præsentationer.
Opslagstavlerne kan fås i forskellige variationer og designs: alt fra firkantet til runde og de kommer ligeledes i flere forskellige størrelser. Man kan få dem i sort, hvid, rød, grøn og et hav af andre farver. Det betyder, at med vores udvalg kan du finde den tavle, der passer bedst til dine behov, helt uden at gå på kompromis med smag og kvaliteten af din kontorindretning.