Hjørnesofaer til skole og institution

Hjørnesofaer udgør et flot og praktisk møbel til brug på skoler og andre institutioner. Hvis man vælger den rette, kan det nemlig gøre noget helt specielt for et rum, og med det rette tilbehør, bliver denne effekt kun forstærket. Matchende puffer og sofaborde vil give en gennemgående stil, som giver et nydeligt indtryk til både elever, lærere og besøgende af skolen. De kan derved også bruges som et biblioteksmøbel, i tilfælde af at skolen indeholder dette. Samtidig er vores hjørnesofaer nemlig også lavet i en høj kvalitet, hvilket betyder, at de er slidstærke og kan holde til lidt af hvert. Det er i særlig grad praktisk på en skole eller dagpleje, hvor sofaen kan blive udsat for meget slid. Desuden betyder det aftagelige betræk også at det er super nemt at rengøre hjørnesofaen, hvis der skulle ske spild eller lignende. Her kan man ganske simpelt tage betrækket af og vaske det.

Praktiske hjørnesofaer

Til en skole eller anden institution er det praktiske element vigtigt, når der købes inventar. Det gælder for legemøbler såvel som elevborde. Faktisk er det en vigtighed for alle de produkter, som købes til en skole eller dagpleje og det samme gælder for sofaer. Med vores hjørnesofaer får du et praktisk produkt, som er lavet til brug på institutioner. De er lavet i slidstærke materialer, som er langtidsholdbare, men indeholder også muligheden for at aftage betrækket. På den måde kan man altså nemt vaske sofaen, uden de store problemer. Man kan ganske simpelt smide betrækket i vaskemaskinen og gøre udseendet så godt som nyt. Derved får du altså alle de egenskaber man kan få behov for til brug på en skole. Nemlig en slidstærk sofa, som nemt kan rengøres og vedligeholdes.

Store sofaer til brug på skole

Indenfor store sofaer er hjørnesofaen nok den største og mest populære. Som navnet hentyder, placeres den i et hjørne og optager ikke meget mere plads end en 3-personers sofa ville gøre. Dog er der altså plads til, at rigtig mange elever kan benytte sig af sofaen på en gang. Med en hjørnesofa har man nemlig god plads til at slappe af eller lave skolearbejde. Med et sofabord i midten vil eleverne opleve et hyggeligt sted at være, som endda kan bruges til netop skolearbejde. Hvis du vælger en af de større modeller med en bredde på hele 2,6 meter, vil det give god plads til at eleverne kan udfolde sig.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde