Modulsofaer - byg din egen sofa

guide til de rigtige reolsystemer

Hvilken type reolsystem er bedst for dig?

Læs vores guide

Skab den perfekte sofa til skole

Når du vælger at købe modulsofaer fremfor de klassiske 2-personers sofaer, er det dig som bestemmer. Du kan nemlig selv sammensætte de individuelle dele til præcis den sofa du ønsker. Så er der behov for en særligt lang sofa med god siddeplads, eller en rundkreds af modulsofaer, så er muligheden der. Man kan tilmed nemt tilkøbe flere dele til sin modulsofa, i tilfælde af at man opdager det oprindelige antal dele ikke er nok. Derved får man altså et dynamisk møbel, som kan justeres efter behov. Udvalget inkluderer nemlig alt indenfor indadbuede, udadbuede og måne modulsofaer, så de kan købes til ethvert behov. Desuden er flere af disse lavet til at være nemme at rengøre, hvilket altid er en praktisk egenskab på skoler og andre institutioner. Her skal man nemlig holde en god hygiejne, hvilket sommetider kan være problematisk i et hektisk og travlt miljø.

Modulsofaer med god siddeplads

Med modulsofaer får man rigtig god siddeplads og hvis man selv sammensætter dem, har man endda muligheden for at udvide hvis behovet opstår. Et eksempel på en modulsofa med god siddeplads er vores Lisa, som kan placeres midt i rummet og har siddepladser hele vejen rundt. Det giver altså et alsidigt gruppemøbel, som kan bruges mange steder og af mange personer. Desuden er udseendet af disse noget helt specielt, som med sikkerhed vil pifte indretningen op i institutionen. Er det derimod de indadbuede modulsofaer man mangler, kan disse også findes her på siden. De har naturligvis den fordel, at man kan lave dem så store som man ønsker. Så mulighederne er mange, når man vælger at købe modulsofaer fra os.

Praktiske modulsofaer til institution

Fælles for alt inventar til institutioner er, at det skal være praktisk. Møbler må gerne være flotte og behagelige, men det praktiske element er ikke desto mindre vigtigt. Det inkluderer altså særligt vedligeholdelse og holdbarheden. Vores modulsofaer er lavet med begge i øjemed, nemlig at de er nemme at vedligeholde og med en god holdbarhed. Med den rette vedligeholdelse, kan man altså få en modulsofa, som holder i årevis. Desuden giver det også generelt en bedre hygiejne at sofaerne er nemme at rengøre. Det er særligt vigtigt på institutioner, hvor mange mennesker opholder sig. Derfor er det generelt for vores møbler til institutioner, at de er lavet til nemt at kunne rengøres. Om det så er hæve/sænkeborde eller elevborde, så er de ligeledes lavet med overflader, som nemt kan rengøres.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde