Gør arbejdet lettere med vogne

Gør arbejdet lettere med vogne

Har du mange løft på en typisk arbejdsdag? Både små og store løft kan være hårde for kroppen. Men med den rette vogn, der passer til dig og dit arbejde, kan du skåne din krop – og måske endda få en endnu mere effektiv arbejdsdag. Hos os kan du finde vogne i mange størrelser, til flere belastninger og formål. Læs med her og find vognen for dig. 
En plukvogn fyldt med ringbind og papir på et kontor

Let flytning af alle dine kontorartikler

På kontoret har du brug for letkørende vogne, der er velegnede til at flytte lette genstande som f.eks. kontorartikler, dokumenter og kasser. Hvis de samme genstande ofte flyttes rundt, kan en dokumentvogn eller et opbevaringsmøbel på hjul være en mulighed. På den måde kan du nemt flytte al indholdet samtidigt med du undgå unødvendig på- og aflæsning.

Rullevogne og bordvogne er alsidige vogne, der er nemme at læsse og aflæsse igen. De har to eller tre flade hylder og er beregnet til at flytte kontorartikler som kopipapir og lignende.

Hængemappevogne er ideelle, hvis du har en større mængde sorterede dokumenter, der skal flyttes ofte, eller som du ønsker at kunne gemme væk, når du ikke arbejder med dem.

Arkivvogne sikrer, at dine mapper står altid stabilt både når du skal og ikke skal flytte dem.

Kurvevogne er praktiske vogne med en eller flere kurve til småting. Fungerer også godt til post.

Vogne til konferencer, events og kantinen

Transport af møbler bliver lettere med stolevogne og bordvogne. Med dem kan du let flytte møblerne fra opbevaringssted til f.eks. mødelokale eller konferencerum, når der er brug for dem. 

Serveringsvogne er uundværlige i kantiner, på cafeen eller restauranten. Vognene har praktiske overflader, der let kan tørres af - især vigtigt i miljøer med fødevarehåndtering. 

Rulleborde fås i mange varianter og er også gode i forbindelse med konferencer, events og i kantinen. Brug dem f.eks. til at få fyldt op med informationsmateriale, forfriskninger eller demoprodukter.

Platformsvogne i rustfrit stål er nemme at holde rene og er derfor ideelle til kantiner, køkkener og restauranter. De høje platformsvogne gør det lettere at løfte varer på og af uden at skulle bøje sig ned og dermed risikere at belaste ryggen.
 

Få tips til at indrette konferencerummet
Sammenklappelig platformsvogn med skridsikker beskyttelse på lastefladen

Vogne til lager og industri

Lager- og indkøbsvogne hjælper dig med at flytte større varer og har ofte kun en eller to hylder. Disse er ideelle til lageret. Nogle vogne har justerbare hylder, der gør det muligt at ændre hyldens højde afhængigt af lastens vægt.

Rullecontainere er vogne med to eller flere gittersider og er ideelle til transport af pakker og kasser. Væggene holder lasten på plads, mens de åbne sider gør det nemt at læsse og læsse af. Vil du beskytte containeren lidt ekstra, har du mulighed for at vælge et sikkerhedsbur med lås. 

Pakkevogne er velegnede til både opbevaring og transport af pakker i forskellige former. Vognene fås i flere størrelser og som regel med aftagelige sidegitre eller låger for at lette på- og aflastning.

Pladevogne kan lette flytning og håndtering af lettere pladegods som f.eks. spånplader, glas, metalplader eller andre flade materialer.

Plukvogne letter plukkearbejdet på lageret såvel som værkstedet og er velegnede til transport af lettere varer. Skal du nå varer højt oppe? Så kan du nemt nå dem med en vogn med en udfoldelig stige på siden. 

Smart pakkehåndtering

Rullecontainer MANOR kan bære op til 400 kg. Den ene langside er åben for at gøre af- og pålæsning så smidig som muligt. Buret er let at manøvrere med de letrullende hjul, hvoraf to kan drejes. Især god til ting, der kan stables -  eksempelvis kasser.
En bordvogn lastet med oliedunke og kasser på et værksted

Gode at have på værkstedet

Bakkevogne er vogne på hjul. Plastbakker er fremragende til opbevaring af småting og er nemme at transportere, når de er placeret i vognen.

Værktøjsvogne gør det nemt at flytte værkstedets udstyr rundt alt efter, hvor der er brug for det. På den måde behøver ikke at bære værktøjet, og du har det altid lige ved hånden. Toppladen på værktøjsvognene er som regel udstyret med en gummimåtte, så den også kan benyttes som arbejdsflade.

Hyldevogne er de mere robuste vogne, som fungerer fremragende som en hjælpende hånd på både lageret og værkstedet. Opdel belastningerne på de forskellige hylder, og tilvælg en variant med kant, hvis du vil undgå at varerne falder af under kørsel. De højere versioner med flere hylder er også velegnede til opbevaring.

Løftevogne fungere godt både som arbejdsborde, eller hvis du har brug for hjælp til tunge løft eller transport.

En sækkevogn til trapper

Sækkevogne gør det nemt at flytte store såvel som tunge genstande. Skal du flytte tungt op og ned ad trappe, kan du vælge en sækkevogn, som er designet til transport på trapper – som eksempelvis BOYER. Den kan bære op til 200 kg.

Se produktet.

Ladvogn, tilpasset til langt gods, lastet med tømmer

Transportvogne og langgodsvogne

Vi har gjort det nemt – få den samme type vogn til både let og tungt gods. For at finde frem til den rigtige vogn for dig og dit gods, er det derfor en god idé at læse produktfakta, inden du køber. 

Langgodsvogne er et fremragende valg til transport af tunge, store og meget lange varer som f.eks. brædder, rør og stænger. Disse vogne fås i flere forskellige længder, hvoraf den største har en belastningskapacitet på 3,5 tons.

Transportvogne og lagervogne findes i mange forskellige former og kan bruges i de fleste virksomheder. De mest hårdføre kan klare belastninger på op til 650 kg. Med deres kraftige hjul, får du en nemmere kørsel selv med de tungeste varer. Vælg mellem med eller uden lægter.

Platformsvogne er gode når du skal flytte eksempelvis større kasser og sække. Geniale til at flytte nye leverancer til lageret eller restauranten

Vil du have tips til, hvordan du løfter korrekt?

Pas godt på dig selv

Vær skånsom mod din ryg, og prøv at vænne dig til altid at bruge vogne eller andre løftehjælpemidler, når det er muligt. Det mindsker risikoen for slitage og overbelastningsskader. Med den rette type vogn vil din arbejdsplads blive mere ergonomisk.

Spørg os om vogne

Hvis du har brug for rådgivning om valg af transportudstyr til din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil med glæde hjælpe dig.



Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik